0

Skydda och förnya din krypgrund Ozoneair Guard

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

Mer än 100 000
sålda LUFTRENARE

SÄKER BEPRÖVAD 

OZONFRI TEKNIK

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

Mer än 100 000 sålda luftrenare

SÄKER BEPRÖVAD OZONFRI TEKNIK

Så fungerar BioShield-tekniken

Utforska hur Ozoneair Guard™, med dess innovativa BioShield® teknik, effektivt motverkar fukt, lukter, mögel och skadliga emissioner.

Aktiv emissionskontroll

BioShield-tekniken arbetar aktivt för att bryta ner och neutralisera potentiellt skadliga emissioner i din krypgrund. Den osynliga skölden skyddar ditt hem på cellnivå.

Effektiv fuktkontroll

Medan BioShield-tekniken bekämpar skadliga emissioner, reglerar den även fuktighetsnivåer på ett effektivt sätt, förebyggande potentiella skador orsakade av överflödig fukt.

Förnyad miljö

Genom att neutralisera dålig lukt och skadliga emissioner, omvandlar BioShield-tekniken din krypgrund till en ren och fräsch miljö, och skapar en hälsosam levnadsmiljö i hela ditt hem.

Din försvarare mot fukt, lukt, mögel och emissioner

I hjärtat av Ozoneair Guard™ finner vi BioShield®, som levererar enastående prestanda för att säkerställa en sund och trygg inomhusmiljö.

Guard

18 990 kr

Din försvarare mot fukt, lukt, mögel och emissioner

Humidity Control
Neutralizes Emissions
Fights Mold

Guard

19 990 kr

Den medföljande 15 meter långa LAN-kabeln ger dig möjlighet att placera din display

Humidity Control
Neutralizes Emissions
Fights Mold

Transform your crawl space, attic, or cold basement with Ozoneair Guard

SÅ FUNGERAR DET

Fuktkontroll på en ny nivå

BioShield-tekniken är själva kärnan i Ozoneair Guard. Dess unika förmåga att både reglera fuktighetsnivån och neutralisera skadliga emissioner, gör den till en oumbärlig del av varje hem.

FÖRDELAR

Mer än bara en avfuktare

Ozoneair Guard erbjuder omfattande skydd för ditt hem. Det är inte bara en avfuktare, utan också en aktiv försvarsmekanism mot skadliga föroreningar, mögel och dålig lukt.

HUR MAN ANVÄNDER

Maximal effektivitet, enkel användning

Ozoneair Guard är designad för att vara enkel att installera och använda, vilket säkerställer maximal effektivitet och skydd för ditt hem, oavsett klimat eller årstid.

BOKA INSTALLATÖR

Få proffshjälp med  installationen

Med hjälp av en professionell installatör kan du säkerställa bästa möjliga resultat med din Ozoneair Guard. Oavsett storlek på ditt hem, har vi en lösning för dig.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!
  • Regnvatten som tränger in
  • Grundvatten tränger upp,
  • Fuktighet som migrerar från marken
  • Vattenskada, möjligen orsakat av läckande avlopp eller trycksatta ledningar.
Modernt byggda hus med krypgrunder kan uppleva fuktproblem p.g.a. att krypgrund ofta inte uppvärms och vanligtvis ventileras med kall utomhusluft. Under varmare säsonger kan fuktproblemen förvärras när varm luft kommer in genom ventilationen och sedan kyls av i den kalla krypgrunden. Detta ökar den relativa luftfuktigheten och kan leda till kondens, vilket skapar en gynnsam miljö för mögel och svamptillväxt.

För utrymmen som torpargrunder och krypgrunder bör luftfuktigheten inte överstiga 75 procent.

Anticimex har konstaterat att nästan 50% av undersökta krypgrunder i villor och fritidshus visar tecken på fukt- eller mögelskador. Dessa områden är särskilt skadedrabbade och reparationer kan bli dyra, särskilt eftersom sådana skador sällan täcks av vanliga försäkringar. En avfuktare är en långsiktig lösning som hanterar befintliga fuktproblem och förebygger framtida skador, vilket säkrar en sund inomhusmiljö och hjälper till att undvika oväntade reparationskostnader.

Elförbrukning på en avfuktare påverkas av många faktorer såsom utrymmets täthet, utrymmets volym, fuktbelastning och renheten på filtret. Det går således inte att säga exakt hur mycket el som din avfuktare kommer att förbruka.
Räkneexempel vid maxeffekt:
Avfuktaren drar max 850 W. Vid ett elpris på 1,50 kr under 24 timmar så kostar driften 850 x 24h = 20,4 kWh till en kostnad av 30,6 kr.

Investerar i ett friskare hem med Ozoneair Guard

Vi är så övertygade om att du kommer att bli nöjd med effektiviteten hos Ozoneair Guard att vi erbjuder en ’friskare hem-garanti’. Om du inte är nöjd med hur Ozoneair Guard förbättrar luftkvaliteten och minskar fuktnivån i ditt hem, kan du enkelt returnera den inom 30 dagar för full återbetalning.

Så ta steget idag och investera i ett friskare, säkrare hem med Ozoneair Guard.
0
Produkter
0
0
0