0

Skydd, komfort och renhet

Ozoneair Guard sträcker sig långt bortom rollen som en traditionell avfuktare, och erbjuder ett heltäckande skydd och förbättring för ditt hem.

En helhetslösning för ditt hem

Guard tar ett omfattande grepp om ditt hem och dess unika utmaningar. Nedan listas några av de viktigaste problemen Guard effektivt tar hand om.

Fukt

Fukt kan skapa en mängd problem i hemmet, från skador på byggnadsmaterial till obehaglig lukt. Guard’s högpresterande avfuktningsteknik säkerställer att överflödig fukt hålls i schack, vilket skyddar ditt hem och bidrar till en friskare inomhusmiljö.

Mögel

Mögel är inte bara obehagligt, det kan också orsaka allvarliga hälsoproblem. Guard har en inbyggd funktion för att skapa en miljö där mögel inte kan trivas, vilket skyddar både ditt hem och din hälsa.

Dålig lukt

Oönskade lukter kan göra hemmet otrivsamt. Tack vare Guard’s BioShield-teknik neutraliseras dålig lukt och skapar ett hem som alltid känns rent och friskt.

Emissioner från byggmaterial

Emissioner från byggmaterial kan vara skadliga för både din hälsa och ditt hem. Guard’s unika teknologi arbetar aktivt för att neutralisera dessa skadliga ämnen, vilket säkerställer ett säkert och hälsosamt hem.

Så fungerar BioShield-tekniken

Framtidssäkra ditt hem

Med Guard kan du känna dig trygg i att ditt hem är skyddat och förberett. Upplev fördelarna med Guard i ditt hem idag.

Optimering av ditt hem med Ozoneair Guard

Med Ozoneair Guard kan du effektivt hantera fukt och neutralisera skadliga emissioner i ditt hem, oavsett om de finns i källaren, krypgrunden eller på vinden. Denna banbrytande enhet utnyttjar kraften i vår unika BioShield-teknik för att skapa en miljö där mögel inte kan trivas och därmed säkra din hälsa och hem.

Effektiv fukthantering

Ozoneair Guard är utformad för att effektivt hantera fukt, med en kapacitet att ta bort upp till 19 liter per dygn, vilket gör den till en klass för sig när det kommer till prestanda. Den arbetar oupphörligt för att reglera fuktighetsnivåerna i ditt hem, vilket hindrar uppbyggnaden av fukt som kan leda till mögelväxt och andra skador på din egendom och hälsa.

Neutraliserar skadliga emissioner

Utöver dess imponerande fukthanteringskapacitet, är Ozoneair Guard även utrustad med BioShield-tekniken för att aktivt neutralisera skadliga emissioner. Denna teknik jobbar för att bryta ner och neutralisera potentiellt skadliga ämnen, vilket förbättrar luftkvaliteten i ditt hem och skapar en renare och friskare levnadsmiljö.

En miljö där mögel inte kan växa

Ozoneair Guard har ett automatiserat program mot mögel, vilket skapar en miljö där mögel helt enkelt inte kan växa. Genom att kontrollera fuktighetsnivåerna och neutralisera skadliga ämnen, minskar Ozoneair Guard risken för mögelväxt, vilket bidrar till att skydda din hälsa och hem.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!
  • Regnvatten som tränger in
  • Grundvatten tränger upp,
  • Fuktighet som migrerar från marken
  • Vattenskada, möjligen orsakat av läckande avlopp eller trycksatta ledningar.
Modernt byggda hus med krypgrunder kan uppleva fuktproblem p.g.a. att krypgrund ofta inte uppvärms och vanligtvis ventileras med kall utomhusluft. Under varmare säsonger kan fuktproblemen förvärras när varm luft kommer in genom ventilationen och sedan kyls av i den kalla krypgrunden. Detta ökar den relativa luftfuktigheten och kan leda till kondens, vilket skapar en gynnsam miljö för mögel och svamptillväxt.

För utrymmen som torpargrunder och krypgrunder bör luftfuktigheten inte överstiga 75 procent.

Anticimex har konstaterat att nästan 50% av undersökta krypgrunder i villor och fritidshus visar tecken på fukt- eller mögelskador. Dessa områden är särskilt skadedrabbade och reparationer kan bli dyra, särskilt eftersom sådana skador sällan täcks av vanliga försäkringar. En avfuktare är en långsiktig lösning som hanterar befintliga fuktproblem och förebygger framtida skador, vilket säkrar en sund inomhusmiljö och hjälper till att undvika oväntade reparationskostnader.

Elförbrukning på en avfuktare påverkas av många faktorer såsom utrymmets täthet, utrymmets volym, fuktbelastning och renheten på filtret. Det går således inte att säga exakt hur mycket el som din avfuktare kommer att förbruka.
Räkneexempel vid maxeffekt:
Avfuktaren drar max 850 W. Vid ett elpris på 1,50 kr under 24 timmar så kostar driften 850 x 24h = 20,4 kWh till en kostnad av 30,6 kr.

Investerar i ett friskare hem med Ozoneair Guard

Vi är så övertygade om att du kommer att bli nöjd med effektiviteten hos Ozoneair Guard att vi erbjuder en ’friskare hem-garanti’. Om du inte är nöjd med hur Ozoneair Guard förbättrar luftkvaliteten och minskar fuktnivån i ditt hem, kan du enkelt returnera den inom 30 dagar för full återbetalning.

Så ta steget idag och investera i ett friskare, säkrare hem med Ozoneair Guard.
0
Produkter
0
0
0