0

Boka en installatör idag och ta det första steget mot att skydda ditt hem med Ozoneair Guard

När du köper Ozoneair Guard får du mer än bara en sorptionsavfuktare.

Du får ett komplett kit som innehåller allt du behöver för att börja skydda ditt hem mot fukt och skadliga emissioner.

Professionell installation

När den behövs Guard är enkel att installera på egen hand, men i vissa fall kan det vara praktiskt att anlita en professionell installatör.

Professionell installation för maximal effektivitet

För att säkerställa att din Ozoneair Guard-enhet fungerar optimalt och levererar bästa möjliga skydd för ditt hem, erbjuder vi professionell installation av våra certifierade installatörer. Vi är stolta över att erbjuda en smidig och bekymmersfri upplevelse, från bokning till installation.

Gör livet enkelt, boka en installatör

Fyll i formuläret och vi återkommer med offert inom 48 timmar

Requested a Quote

Varför boka en installatör?

Att installera en Ozoneair Guard kan vara tekniskt utmanande och kräver viss expertis för att säkerställa att allt fungerar korrekt. Med en professionell installatör kan du vara trygg i att din enhet är korrekt installerad, effektiv och redo att skydda ditt hem.

Vårt nätverk av certifierade installatörer

Våra installatörer är certifierade och utbildade i alla aspekter av installationen av Ozoneair Guard. De har kunskapen och erfarenheten att lösa alla eventuella utmaningar och ser till att din installation sker smidigt och effektivt.

Enkel bokningsprocess

Vi har gjort det enkelt för dig att boka en installatör. Följ bara stegen i vår bokningsprocess, och vi kommer att matcha dig med en certifierad installatör som kan utföra jobbet när det passar dig bäst.

Högkvalitativ service

Vi är dedikerade till att ge dig bästa möjliga service. Från bokning till installation, vårt team är här för att hjälpa dig varje steg på vägen och se till att du är nöjd med din nya Ozoneair Guard.

Så här tar du bort dålig lukt med Clean

Hur tar Ozoneair Clean bort unkena lukter? Här är en steg-för-steg guide:

Steg 1
Koppla in frånluftsslangen Börja med att koppla in frånluftsslangen till Guard

Denna slang leder den fuktiga och förorenade luften ut från enheten. Dra slangen till en lämplig punkt utanför grunden så att den smutsiga luften kan ventileras ut på ett säkert sätt.

Steg 2
Koppla in inluftsslangen Nästa steg är att koppla in inluftsslangen

Denna slang suger in fuktig och förorenad luft som sedan renas i enheten. Slangen bör placeras på en plats där luften är fuktig och potentiellt förorenad, såsom i en källare eller krypgrund.

Steg 3
Anslut styrpanelen Nu är det dags att koppla in styrpanelen

Det medföljer en LAN-kabel för detta ändamål. Anslut ena änden av kabeln till Guard och den andra änden till styrpanelen.

Steg 4
Fäst styrpanelen på önskad plats Sök upp en passande plats i hemmet där du vill ha styrpanelen och fäst den där

Tänk på att den ska vara lätt åtkomlig så att du enkelt kan kontrollera och reglera Guard.

Steg 5
Starta Guard Nu är du redo att sätta igång Guard

Enhetsens system börjar omedelbart suga upp fukt och föroreningar från luften. Den renade, torra luften släpps sedan ut i krypgrunden, skapande en ren och fräsch miljö.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Vi rekommenderar att använda AUTO läget eller ECO läget, då anpassar maskinen sig efter omgivande temperatur och ställer själv in rätt tröskelvärde.

Ozoneair Guard har ett filter som bör bytas var 6:e månad. Filterbyte indikeras på displayen och nollställes genom att hålla in fläktknappen på displayen i tre sekunder. Kom ihåg att alltid koppla ur enheten innan underhåll genomförs. Guard bör kontrolleras och rengöras en gång per år.

 

Guard levereras med en display som placeras inuti huset så du lätt kan se vilken inställning avfuktaren har, samt få information om omgivningen i utrymmet och eventuella serviceåtgärder. När maskinen är igång så lyser en grön lampa på baksidan av produkten bredvid strömuttaget. Lyser lampan rött har ett fel uppstått och maskinen stänger av, kontrollera displayen för att få information om vad felet kan vara.

Investerar i ett friskare hem med Ozoneair Guard

Vi är så övertygade om att du kommer att bli nöjd med effektiviteten hos Ozoneair Guard att vi erbjuder en ’friskare hem-garanti’. Om du inte är nöjd med hur Ozoneair Guard förbättrar luftkvaliteten och minskar fuktnivån i ditt hem, kan du enkelt returnera den inom 30 dagar för full återbetalning.

Så ta steget idag och investera i ett friskare, säkrare hem med Ozoneair Guard.
0
Produkter
0
0
0