Purify New

Nästa generations luftrenare är här

Prova 30 dagar riskfritt

En svensk uppfinning

Fri frakt

Ge din familj ett hälsosamt hem

Purify hjälper dig att andas lättare och sova bättre i vetskap om att din familj är skyddad från skadliga luftföroreningar.

Allergiämnen från pollen och husdjur orsakar allergier och kan utlösa astma. Purify tar bort dessa ämnen och ger dig och din familj renare och friskare luft.

Mögel är skadligt för hälsan och kan ge besvär som huvudvärk och nästäppa, men kan också förvärra astma och allergier. Purify bryter ner mögelsporerna och förhindrar mögelväxt.

Kemikalier frigörs ständigt i ditt hem – de lossnar från möbler, plast, rengöringsmedel, målarfärg. Purify oskadliggör dessa molekyler

Purify tar bort lukter, bakterier och virus och gör luften frisk. Tänk dig den krispiga och klara luften i skogen när det regnet, eller vid havet.

Ett revolutionerande nytt sätt att rena luften

Purify renar aktivt luften omkring dig – utan att behöva passera genom filter. Därför kan föroreningarna stoppas innan de ens börjar sprida sig i din omgivning.

Ständig luftrening

Purify kan köras dygnet runt. Den är i det närmaste ljudlös och du kan vistas i rummen samtidigt som den jobbar. Det ger ett kontinuerligt skydd mot föroreningar i luften och på ytor.

Så gott som hundraprocentig

Purify tar bort 99,97 % av föroreningarna. Samma teknik som gör den så effektiv används redan på sjukhus för att eliminera bakterier, virus och andra luftburna ämnen samt för att desinficera ytor.

Nästintill ljudlös

Purify kan användas var du vill för att rena luften. på grund av låg ljudnivå kan du även använda den på natten i ditt sovrum för att ge bättre luft medan du sover.

Vägen till en renare luft

Oxyplasma® har utvecklats av ledande forskare. Tekniken använder så kallade fria radikaler – atomer – som gör att föroreningar som virus, bakterier, mögel, allergener och kemikalier bryts ner på mikroskopisk nivå.

UV ljus bryter ner skadliga ämnen och bildar samtidigt Oxyplasma®.

Oxyplasma® dödar allergener, mögelsporer, bakterier, virus och andra föroreningar och neutraliserar lukter.

Oxyplasma® sprids i hela utrymmet och fortsätter att bryta ner föroreningar i luften och på ytorna.

Fungerar där andra luftrenare misslyckas

Purify använder avancerad teknik, baserad på etablerad vetenskap, för att aktivt rena luften – utan att den måste passera genom filter. Därför kan Purify ta bort föroreningarna i luften direkt när de kommer in i miljön.

Traditionella luftrenare måste däremot suga in luften som därefter passerar genom filtret – för att sedan återcirkulera i rummet med delvis förorenad luft. Purify renar luften proaktivt och kliniskt och skyddar dig dygnet runt när luftrenare som är beroende av filter misslyckas.

“Konventionella luftrenare kan aldrig nå 100 procent reningsgrad. Och eftersom astmatiker och allergiker är känsliga kan även den minsta förorening utlösa symtom”

säger Johan Lundberg, uppfinnaren av Purify

Välj den bästa luftrenaren

Purify 30

3990 kr

Lämplig för:

Enstaka rum av medelstorlek som exempelvis ditt somrum

Kapacitet:

30 m2

Ozon:

Reningslägen:

2

Purify 60

5990 kr

Lämplig för:

Större rum eller öppna ytor som exempelvis ditt vardagsrum och kök

Kapacitet:

60 m2

Ozon:

Reningslägen:

2

Purify 120

7990 kr

Lämplig för:

Hela ditt hem, kontor, offentliga utrymmen och kommersiellt bruk

Kapacitet:

120 m2

Ozon:

Reningslägen:

3

Frågor? Svar.

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Behöver något bytas ut/fyllas på?

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

Vad kostar produkten i drift?

De delar som bör bytas varje år kostar 890 kr för Purify 30 och 60. För Purify 120 kostar dessa 1190 kr. Dessa beställs enkelt via vår hemsida och frakten är inkluderad. Ett komplett set är självklart förinstallerat när du köper Purify.

Finns det något filter?

Purify är utrustad med ett förstklassigt HEPA-filter men huvuddelen av reningen förlitar sig inte på filter.

Producerar den ozon?

Purify producerar inget ozon. Däremot finns en funktion i Purify 120 som kan aktiveras tillfällig om det finns ett extra stort behovet att rengöra luften och ytor. Nivåerna är långt under gällande gränsvärden och är helt ofarliga. Du kan vistas i utrymmet samtidigt.

Vem står bakom Purify?

Purify från Ozoneair® är uppfunnen och utvecklad i Luleå – i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond. Ozoneair® står bakom succéprodukten med samma namn som med en knapptryckning tar bort dålig luk och mögel.

Vad är de tekniska specifikationerna?

Purify 30:

 • Kapacitet 30 m2
 • Inspänning 220-240 V
 • Effekt 25 W
 • Storlek 326 x 291 x 137 mm
 • Vikt 2,9 kg

Purify 60:

 • Kapacitet 60 m2
 • Inspänning 220-240 V
 • Effekt 30 W
 • Storlek 326 x 291 x 137 mm
 • Vikt 2,9 kg

Purify 120:

 • Kapacitet 120 m2
 • Inspänning 220-240 V
 • Effekt 40 W
 • Storlek 326 x 291 x 137 mm
 • Vikt 2,9 kg

100 % Nöjdhetsgaranti - Testa hemma i lugn och ro

Vi är så övertygade att du också kommer uppskatta fördelarna med Purfiy att vi låter dig prova i 30 dagar. Är det inte den bästa luftrenaren då någonsin testat, skicka tillbaka den för en fullständig återbetalning.

Menu