Så får du rent hemma inför jul: Ozoneair tar bort alla lukter – från mögel till djurlukt

Önskar du dig ett riktigt rent hem inför julen?
Med nya produkten Ozoneair blir du av med dåliga lukter, allergener, mögelsporer och andra skadliga mikroorganismer.
– En unik maskin som borde bli årets julklapp, säger Inger Björklund, som sanerat sitt hem där det bor både katter och hundar.

Julstäda med Ozoneair – läs mer här och hitta modellen som passar dig optimalt
 
Teknikföretaget Ozoneair i Luleå har utvecklat en maskin som sanerar ditt hem på ett helt nytt sätt.

– Ozoneair omvandlar luftens syre till gasen ozon, som attackerar och neutraliserar luftens molekyler. Dåliga lukter försvinner liksom mögelsporer, bakterier och andra skadliga ämnen, berättar Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Lukter får fäste i inredningen

Unkna lukter är vanliga i våra hem, och kan orsakas av bristfällig ventilation, avlopp, fukt och mögel.
– Röker du cigarett eller har husdjur sätter sig lukterna i inredningen. I villor med så kallad krypgrund eller torpargrund kan fukt från marken stiga upp i huset och orsaka en besvärande lukt, säger Johan Lundberg.

Enkel att använda

Inger Björklund, 61, och hennes man har fem raskatter och två hundar som alla samsas på drygt 80 kvadratmeter i hemmet i Luleå.
– Det spelar ingen roll hur mycket man städar, skurar och vädrar. Lukterna från djuren sprider sig – det här känner nog alla djurägare igen, säger Inger.

Nu har Inger sanerat med Ozoneair.
– Den var väldigt enkel att använda. Jag anslöt den till ett eluttag, placerade den mitt i rummet och tryckte på start. Sedan jobbade den i några timmar.

”Doftade rent från grunden”

– När första rummet var klart sanerade vi nästa rum. Man behöver inga förkunskaper för att använda Ozoneair, intygar Inger.

Efteråt var luften i lägenheten helt annorlunda:
– Det var som ett trolleri! Hela lägenheten doftade fräscht och rent från grunden. Det var som att något ”saknades” i luften, säger Inger leende.
 
Ge bort en Ozoneair i julklapp! Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs

Fakta om ozon:

• Ozonteknik har länge använts för att rena vatten och ta död på bakterier och virus i textilier i till exempel sjukvården.
• Sedan 1970-talet har saneringsfirmor använt sig av ozon för att sanera hem och lokaler från brand, tobaksrök, mögel och andra lukter.
• Med den svenska innovationen Ozoneair kan privatpersoner sanera hemma med ozon.
• Ozon är en reaktiv gas som också kallas ”aktivt syre”. Den letar sig in och renar i skrymslen och vrår samt ytligt i material som textilier och annan inredning, golv och väggar.

Så här kan du använda Ozoneair


Vi blev av med unkna lukten i villan

”Vår 70-talsvilla har en krypgrund som släpper upp fukt och lukt i huset. Det har alltid luktat lite unket av jord. Lukten kunde sätta sig i våra kläder. Vi funderade på att renovera men bestämde oss för att testa Ozoneair. Vi sanerade först själva krypgrunden och sedan i rum för rum, och den unkna lukten försvann. Helt fantastiskt.”
Camilla och Mikael Nilsson, Töre


Tobakslukten försvann i hela huset

”Vi köpte ett radhus som visade sig lukta av gammal tobaksrök. Den förra ägaren hade rökt sedan 80-talet. Jag fick tips om Ozoneair och vi sanerade med den. Efteråt var det som att gå in i ett helt nytt hem. Det doftade kliniskt rent, inte ett spår av rök. Jag är så otroligt glad att vi hittade Ozoneair. Att renovera bort röklukten hade kostat massor.”
Elisabet Lindberg, Gävle


Mina fordon luktar fräscht igen

”Vi har husbil, båt och jag driver ett åkeri med grävmaskiner. Ozoneair tar bort dåliga lukter väldigt effektivt i alla fordon. Vår begagnade båt hade stått ute länge och luktade fränt av mögel när vi köpte den, men efter två behandlingar med minsta Ozoneair-modellen var lukterna helt borta.”
Morgan Jakobsson, Glanshammar
 
Använd ozon på ett säkert sätt. Läs alltid bruksanvisningen och produktinformationen före användning.

Ge bort en Ozoneair i julklapp! Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu