Så tar du bort de värsta lukterna – för gott

mögel

Det finns en del lukter vi gärna vill slippa. Den unkna doften från fukt och mögel till exempel. Att vädra kan hjälpa för stunden men ofta kommer odören tillbaka. Nu kan du få en frisk doft på bara några timmar.

Här kan du läsa mer om hur du tar bort oönskad doft med Ozoneair ozongenerator

Med vintern i antågande är det många som bommar igen sommarstugan, tar upp båten på land och ställer husvagnen under presenning.

I instängda utrymmen frodas bakterier och skapar den där unkna lukten som sätter sig i allt från inredning till byggmaterial – något många bävar för när det är dags för vårstädning.

– När du vädrar ut lukterna ersätts egentligen bara luften i utrymmet. Med det aktiva syret i Ozoneairs innovativa maskin får du även bukt med bakterierna i luften som orsakar den dålig lukten, säger Johan Lundberg, grundare av Luleåföretaget Ozoneair.

Enkelt och miljövänligt

Problemet är att orsaken till den dåliga lukten ofta sitter kvar inne i väggar och textilier. Därför kan det vara svårt att vädra eller tvätta bort lukten med kemikalier, hur mycket du än försöker.

– Knepet med ozon är att det är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer och kan tränga in även i inredningen. Ozon är med andra ord både ett effektivt och ett helt miljövänligt alternativ.

Ozon eliminerar källan till lukten

Dålig lukt finns även i många hem. Speciellt i hus kan en stinkande doft indikera på fukt eller mögelskada som dessutom kan vara dålig för vår hälsa. Men även gamla jympadojor, avlopp och diverse prylar vi har i garaget kan ge ifrån sig oönskade odörer vi helst vill slippa.

– Ozonet eliminerar effektivt mögelsporer som kan finnas i luften och därmed försvinner också den fräna och unkna doften.

– Allt du behöver göra är att ställa in maskinen i utrymmet du behöver rengöra och trycka på knappen. Inom några timmar har luften blivit frisk och lukterna försvinner permanent.

Läs mer om hur Ozoneair kan ta bort dålig lukt här

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter
Produkter