Åh nej, pollensäsongen drar igång – igen.

Lugn: Så här enkelt pollensäkrar du ditt hem med Ozoneair Purify.
Purify tar bort 99 procent av all pollen i luften, lovar Johan Lundbrg, grundare av Ozoneair.

Lider du av pollenallergi är våren inte enbart efterlängtad. Det är bitvis en plåga. Men, nu finns det hjälp att få för att säkerställa inomhusmiljön. En helt ny luftrenare som med en kombination av tekniker uppnår unika resultat.

Johan Lundberg grundare av Ozoneair:

– Hepa-filtret tar bort 99 procent av pollen ur luften. Så den hjälper absolut dig i en lokal på 30 till 60 kvadrat. Vår största maskin klarar enplanshus på upp till 120 kvadratmeter.

–  En annan fördel är förstås att Purify är liten och snygg och därför lätt att placera i ett möblerat rum. Det är ingen stor koloss som du ska bereda plats för hemma.

Men Purify gör mer än tar bort pollen, den har fler funktioner som säkrar din inomhusmiljö och skyddar din familj. Visste du att cirka 20 procent av svenskarna har besvär av sin inomhusmiljö, allra vanligast är det att mögelsporer och fukt ställer till bekymmer. Har du problem med trötthet, huvudvärk och irriterad näsa kan du vara drabbad.

Johan Lundberg:

– Många luftrenare samlar in en mängd bakterier och virus i sina filter, men de dödar dom inte. Med Purify blir du kvitt virus och bakterier. Oxyplasma oxiderar alla föroreningar i luften och vi joniserar dessutom föroreningarna så att de faller till marken. Vår ultravioletta teknik angriper dessutom virus och bakterier, det strålar igenom cellmembranen och dödar virus och bakterier. Så du blir på riktigt av med 99 procent av alla virus.

KÖP HÄR!

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Mest läst

Beställ Ozoneair

Så funkar ozon

Rena ett utrymme

Menu