Köp Ozoneair Guard

Köp Ozoneair Guard

Välj avfuktare:

15990 kr

Guard Plus

Överblick

Har du frågor om att köpa Ozoneair?

Display och program

Ozoneair Guard har en tydlig display och smarta program som gör avfuktningen både effektiv och enkel att hantera.

Egenskaper som gör skillnad

Ozoneair Guard är en revolution inom avfuktning och luftrening. Med kraftfull avfuktning och banbrytande teknologi levererar den optimal prestanda och energieffektivitet. Här är de mest imponerande funktionerna och fördelarna.

 

Kraftfull avfuktning

Ozoneair Guard kan hantera upp till 20 liter fukt per dag, vilket gör den idealisk för stora utrymmen och krävande fuktproblem.

Intelligent varvtalsmotor

Justerar fläkthastigheten efter behov för optimal avfuktning, även under extrema förhållanden, och är konstruerad för kontinuerlig drift utan överhettning.

Styrpanel

Intuitiv styrpanel som gör det enkelt att justera inställningar och övervaka avfuktningsprocessen, med realtidsdata om luftfuktighet och avfuktarens status.

Mögelprogram

Ett specialiserat program som effektivt bekämpar mögel genom att justera avfuktningsnivåerna och förbättra luftcirkulationen, vilket förhindrar mögeltillväxt och skyddar ditt hem.

Integrerad klimatkontroll

Inbyggda sensorer mäter noggrant luftfuktighet och temperatur, vilket möjliggör realtidsjusteringar och optimal avfuktning.

Ekoprogram

Intuitiv styrpanel som gör det enkelt att justera inställningar och övervaka avfuktningsprocessen, med realtidsdata om luftfuktighet och avfuktarens status.

AI-optimerad drift

Utrustad med avancerad AI-teknologi som kontinuerligt analyserar driftsdata och optimerar avfuktningen, vilket säkerställer upp till 40% lägre energiförbrukning och optimal funktion.

Aktiv luftrening:

Använder en sofistikerad metod för att aktivt rengöra luften och avlägsna föroreningar och neutraliserar lukter för att säkerställa att de inte sprids till övriga delar av hemmet.

Kugghjulsrotor

Utrustad med en toppmodern kugghjulsdriven rotor, vilket drastiskt  förlänger enhetens livslängd jämfört med traditionella remdrivna system som oftast måste bytas efter 24 månader.

Därför ska du välja Ozoneair Guard sorptionsavfuktare

Ozoneair Guard erbjuder både avfuktning och luftrening, medan vanliga sorptionsavfuktare endast avfuktar. Med OxyPlasma®-teknologi eliminerar Ozoneair Guard dålig lukt, mögelsporer och kemiska emissioner, något som traditionella avfuktare inte kan göra. Dessutom har Ozoneair Guard AI-optimerad drift som minskar energiförbrukningen med upp till 40%.

Fördel

Avfuktning
Neutraliserar lukt
Mögelbekämpning
Lättinstallerad
Upp till 5 års garanti

Ozoneair Guard

ozoneair sorptionsavfuktare
Ja
Ja
Ja

Neutraliserar mögel och sporer

Ja

Enkel installation som du kan göra själv med medföljande installationskit

Ja

Sorptionsavfutkare

vanlig sorptionsavfuktare
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej

Vanliga frågor om Ozoneair Guard

Ozoneair Guard är en avancerad sorptionsavfuktare som effektivt avlägsnar fukt från luften och renar den genom att neutralisera virus, bakterier, mögel och andra föroreningar. Den använder ett speciellt sorptionsmaterial och ett roterande hjul som regenereras kontinuerligt genom att blåsa ut den adsorberade fukten.

Guard är idealisk för kalla och fuktiga miljöer som krypgrunder. Den fungerar effektivt vid låga temperaturer, förhindrar mögeltillväxt och skyddar ditt hem från fuktskador. Dess luftreningsfunktion förbättrar också inomhusluftens kvalitet genom att eliminera skadliga partiklar.

 

Installationen är enkel och alla nödvändiga delar ingår i installationskitet. Placera avfuktaren centralt i krypgrunden, anslut ventilationsrör för tilluft, våtluft och frånluft, och anslut enheten till ett jordat eluttag. Följ de medföljande instruktionerna för att säkerställa korrekt installation.

 

Den användarvänliga displayen visar viktiga driftsparametrar som aktuell luftfuktighet, temperatur och enhetens inställningar. Detta gör det enkelt att övervaka och justera avfuktarens prestanda för optimal effektivitet.

 

Förutom att ta bort fukt neutraliserar Guard 240D skadliga emissioner, mögelsporer, virus och bakterier. Detta bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö och förhindrar att föroreningar sprider sig till resten av huset.

För att säkerställa optimal prestanda bör du byta ut filtren varje år. Inspektera också enheten regelbundet för tecken på slitage eller skador och byt ut delar vid behov.

 

Produkter