0

Få bort röklukt orsakad av tobak

Få bort röklukt och lukt av nikotin i ditt hus, din lägenhet, din bil eller båt. Lukt från cigaretter sätter sig nämligen snabbt i väggar, möbler och textilier. Det kan dessutom vara svårt att få bort röklukten som trängt djupt in i trä och andra material med sedvanlig vädring och städning. Har du även astmatiska besvär kan det vara påfrestande med just denna lukt.

En Ozoneair sanerar ditt nikotindrabbade utrymme genom att neutralisera de luktbärande ämnena i luften. Ozoneair är snabb och effektiv och du slipper använda kompletterande rengöringsprodukter.

Ozon tar bort röklukten

ta bort röklukt

Röklukten sätter sig som en hinna på allt material i utrymmet (tak, väggar, golv etc) och sedan släpper lukten från hinnan och sprids i luften, ozonet angriper hinnan och tar bort lukten. Vi rekommenderar att torka av alla ytor innan behandling påbörjas. En vanlig luftrenare med filter måste användas kontinuerligt, medan vår ozongenerator får bort röklukten effektivt efter en eller enstaka behandlingar beroende på hur djupt lukten sitter.

ta bort röklukt

Spärrmålning kan få bort röklukten

Många rekommenderar att måla väggar och tak med spärrfärg för att få bort röklukt. När du målar med spärrfärg kapslar du in lukten bakom färgen vilket gör att lukten kan reduceras tillfälligt. Men eftersom lukten ofta finns kvar bakom spärrfärgen tenderar den att tränga igenom med tiden vilket gör att problemet ofta återkommer. Vi rekommenderar att behandla med Ozoneair innan ommålning för att säkerställa att tobakslukten försvinner helt.

Ozoneair rensar effektivt luften från röklukt

Även det mest inrökta utrymme blir helt fritt från nikotinlukt med Ozoneair. Oavsett om du haft en rökande hyresgäst i din lägenhet, köpt en begagnad husvagn av en som röker eller kanske själv är rökare så får du bort all cigarettlukt. Några av fördelarna med Ozoneair är följande:

• Du slipper använda kompletterande rengöringsprodukter
• Processen är helautomatisk, det enda som krävs av dig är att du startar igång behandlingen
• Lukten neutraliseras och försvinner
• Ozonet tränger in överallt där det finns luftåtkomst

Ozoneair fyller varje kubikcentimeter av utrymmet med ozon

Ozonet når alla lukter, inte bara i luften, men ännu viktigare vid dess källa.

I en snabb reaktion, attackerar och neutraliserar ozonet de luktframkallande ämnena vilket gör dem helt luktfria.

Ozon som inte kan hitta en lukt att reagera med återgår till vanligt syre efter cirka två timmar.

LUKTER ATT TA BORT MED OZON

VILKEN OZONEAIR PASSAR DINA BEHOV?

Ozoneair Clean 30

3990 kr

Kapacitet

30 m²

Behandlingstid

4 timmar

Helautomatisk

Patenterad teknik

BÄSTSÄLJARE

Ozoneair Clean 60

5990 kr

Kapacitet

60 m²

Behandlingstid

2 timmar

Helautomatisk

Patenterad teknik

Ozoneair Clean 120

7990 kr

Kapacitet

120 m²

Behandlingstid

2 timmar

Helautomatisk

Patenterad teknik

Vanliga frågor om att ta bort röklukt

Du kan ta bort röklukt från lägenheter, villor, bilar och båtar med ett gott resultat. Det som krävs är att utrymmet går att stänga igen och att maskinen kan verka ostört under behandlingen.

Även den mest inrökta lägenheten blir helt fritt från nikotinlukt med en ozonbehandling. Oavsett om du haft en rökande hyresgäst i din lägenhet eller kanske själv är rökare så får du bort all cigarettlukt.

Ja, Ozoneair är effektiv mot möbler, kläder och andra textilier som är drabbade av röklukt. Följ bara instruktionerna på maskinen för bästa resultat och en fräsch inomhusmiljö. 

Är det ett utrymme som någon har rökt i under en längre tid kan det behövas fler ozonbehandlingar innan all röklukt försvinner. Ska du måla om väggar eller byta tapet rekommenderar vi att du kör en ozonbehandling innan du målar nytt för att inte stänga inne röklukten.

Att måla om med så kallad spärrfärg är ett vanligt sätt att bli av med röklukt. Dock är det inte säkert att det är ett långvarigt resultat, många gånger sipprar lukten igenom ett tag efter ommålningen. Ozonbehandling är med andra ord en bättre lösning, och även något som vi rekommenderar att göra även innan en ommålning.

Röklukt sätter sig som en hinna på allt som finns i utrymmet där någon har rökt. Ozon angriper denna hinna och eliminerar röklukten. Ett bra tips är att torka av alla ytor innan man genomför en ozonbehandling.

Om du behöver ta bort röklukt från hus, lägenhet eller bil så är ozonbehandling den bästa metoden. Med vår Ozoneair Clean tar du bort lukten effekttivt inom ett par timmar.

KONTAKTA EN PRODUKTRÅDGIVARE

0
Produkter
0
0
0