Köp Ozoneair Clean

Köp Ozoneair Clean

Välj modell.

Clean 30

För upp till 30 m2

3990 kr

Clean 60

För upp till 60 m2

5990 kr

Clean 120

För upp till 120 m2

7990 kr

Överblick

Ozoneair Clean 60 är perfekt för större rum som vardagsrum, krypgrunder, källare och vindar, med kapacitet att effektivt rena ytor upp till 60 m2.

✓ I lager

Har du frågor om att köpa Ozoneair?

Skapad för ditt hela hem

Ozoneair Clean 60, med IonFusion-teknik, är utformad för effektiv dofteliminering i större utrymmen såsom vardagsrum, källare och vindar, återställer fräschheten effektivt.

Luktborttagning med en knapptryck

Med Ozoneair Clean blir luktborttagning enkelt. Ange bara utrymmets storlek och tryck start; enheten anpassar sig automatiskt för optimal rening.

IonFusion®: Ozon och jonisering

IonFusion-tekniken i Clean förenar ozon och jonisering för en omfattande luktreducering, effektivt avlägsnande av dofter och biprodukter.

Oscillerande Intervaller®: Förbättrad rening

Cleans unika oscillerande intervaller optimerar luktborttagningen och garanterar säker användning genom varierande intensitet, för en doftfri miljö.

Kapacitet

5 – 60 m2

Inspänning

220 – 240 V

Effekt

55 W

Storlek

29.0 x 28.0 x 17.0 cm

Vikt

4,5 kg

  • En helautomatisk knapptryckslösning – ställ bara in ytan och tryck start.
  • Tar alla dåliga lukter (unken lukt, instängd lukt, röklukt och mögelllukt).
  • Neutraliserar mögel, bakterier och virus på djupet för ett hälsosammare hem.
  • Rengör alla utrymmen i ditt hem och även din bil, båt eller husvagn.

Bortom traditionell luktborttagning

Ozoneair Clean™ introducerar en revolutionerande metod för att skapa en doftfri miljö, tack vare IonFusion®.

IonFusion® - Dubbel kraft för oöverträffad luktborttagning

Vad är hemligheten bakom Ozoneair Clean’s enastående effektivitet? Det är den revolutionerande IonFusion®-teknologin, som kombinerar ozon och jonisering för att neutralisera envisa luktämnen och eliminera återstående biprodukter. Vid hjärtat av Ozoneair Clean™ säkerställer IonFusion® oöverträffad luktavlägsnande prestanda.

Upptäck fördelarna med IonFusion®

Varför välja IonFusion® framför vanliga ozongeneratorer? IonFusion®-teknologin hos Ozoneair Clean erbjuder en rad fördelar som gör den överlägsen traditionella metoder. Här är tre huvudpunkter som illustrerar dess effektivitet:

1
Dubbel kraft

IonFusion® förenar ozon och joner för överlägsen luktbekämpning, bättre än enbart ozon. Denna kombination neutraliserar effektivt ett bredare spektrum av lukter, vilket gör den idealisk för tuffa borttagning av tuffa lukter.

2
Inga restprodukter

IonFusion® skiljer sig från ozongeneratorer genom att inte lämna några restprodukter. Detta innebär att luften blir ren utan kvarvarande dofter, vilket gör IonFusion® till en renare och mer effektiv metod för luktborttagning.

3
Snabba resultat

IonFusion® justerar automatiskt ozonnivåerna efter utrymmets storlek, vilket garanterar en optimal och effektiv luktborttagning. Denna smarta optimering tar bort behovet av manuella inställningar och minimerar ozonanvändningen för en säker rening.

Vanliga frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Ozoneair Clean används för enskilda behandlingar som varar ett antal timmar och behöver därmed inte används kontinuerligt som en vanlig luftrenare.

Inga människor, djur eller växter ska befinna sig i utrymmet under pågående behandling. Inga övriga förberedelser krävs.

Ozoneair tar bort befintligt mögel permanent men om inte det underliggande problemet, förhöjd luftfuktighet eller läckage åtgärdas kommer möglet och därmed lukten tillbaka med tiden.

Ozon är ett ämne som i koncentrationer högre än gällande gränsvärden inte är bra för hälsan. Ozoneair Clean ska därför användas i ett utrymme där man inte vistas. Efter avslutad behandling försvinner ozonet från utrymmet på ungefär 2 timmar.

Ja, det kommer åt överallt. Ozoneair fyller upp hela utrymmet med ozon. Det sipprar in överallt, i springor och vrår. Även under golv, i väggar och tak. Alla lukter som du kan känna av har kontakt med luften och ozonet tar samma väg som luften för att ta bort dessa vid sin källa.

Ozoneair Clean tar bort all lukten som finns i utrymmet där och då. Om lukten återintroduceras måste behandlingen upprepas. Om du exempelvis har problem med lukt i en sommarstuga eller husbil så räcker det oftast att behandla en gång varje vår. Detta då lukt uppkommer på nytt då de står ouppvärmt med bristfällig ventilation.

Produkter