0

Köp Ozoneair Purify

Ozoneair Purify luftrenare

Välj rätt luftrenare:

Purify 30

Upp till 30 kvm

4490 kr

Bäst i test

Purify 60

Upp till 60 kvm

5990 kr

Purify 120

Upp till 120 kvm

7990 kr

Överblick

Vårt tips? Dubbla reningsytan, inte priset. Renar utrymmen på upp till 60 kvm med unik reningsstyrka. Bra val för öppna ytor som kök och vardagsrum.

✓ I lager

Har du frågor om Purify?

Tystare än en viskning

Med en ljudnivå på endast 29 dB är Purify så tyst att den knappt märks i samma rum. Den är tystare än en viskning, vilket gör den perfekt för sovrum där den renar luften utan att störa din sömn.

Ekonomisk i drift

Purify förbrukar bara 28 watt, vilket innebär att den kostar mindre än 300 kr att ha igång ett helt år. Denna låga förbrukningen gör den till en kostnadseffektiv lösning för kontinuerlig luftrening i ditt hem.

1 års fri användning

Purify levereras med alla nödvändiga förbrukningsdelar för ett års oavbruten drift. När det är dags för byte kan detta enkelt genomföras på bara några minuter.

Bäst i test

Villalivet rankade Ozoneair Purify som nummer ett bland de sju bäst säljande luftrenarna i Sverige med motiveringen: ”tveklöst den bästa luftrenaren du kan köpa just nu”. 

Kapacitet

60 kvm

Inspänning

24V (adapter medföljer)

Effekt

28 W

Storlek

326 x 291 x 137 mm

Vikt

2,7 kg

Ljudnivå

29-55 dBA

  • Tar bort pollen, allergener, mögelsporer, bakterier och virus.
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids.
  • Nästintill ljudlös (perfekt för sovrummet).
  • Drar mindre el än en glödlampa.

Nästa generations luftrenare

Se hur Ozoneair Purify™ utmanar vanliga luftrenare på ett nytt och innovativt sätt med hjälp av dess revolutionerande Oxyplasma® teknik

Oxyplasma® - avancerad teknik för mikroskopisk luftrening

Vad gör Ozoneair Purify™ så effektiv? Det är vår Oxyplasma® teknologi. Denna unika metod riktar in sig på små partiklar och eliminerar gaser som är 1000 gånger mindre än vad vanliga HEPA-filter kan fånga. Denna banbrytande teknik utgör kärnan i Ozoneair Purify™ enastående luftreningsprestanda.

Upptäck hur Oxyplasma® fungerar

Konventionella luftrenare fångar föroreningar med fläktar och filter. Purify förstör partiklarna utan att förlita sig på filter. Nyckeln? Rengöringsteknologin Oxyplasma™.

HEPA-filter fångar större partiklar

Initialt rensar vårt HEPA-filter luften från större partiklar och gaser, effektivt förberedande för djupare rening.

Oxyplasma® neutraliserar på djupet

Efter förberedelsen tar Oxyplasma® vid, där denna avancerade teknik aktivt bryter ner och förstör föroreningar som passerar det inledande filtret.

Renad luft med Oxyplasma®

Resultatet är en omfattande rening, där Oxyplasma® säkerställer att luften i ditt hem blir renare och fri från mikroskopiska föroreningar.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Purify har två lampor (tre lampor i Purify 120) som bör bytas efter ungefär ett års användning. HEPA-filtret byts varje halvår. Delarna säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

De delar som bör bytas varje år kostar 890 kr för Purify 30 och 60. För Purify 120 kostar dessa 1190 kr. Dessa beställs enkelt via vår hemsida och frakten är inkluderad. Ett komplett set är självklart förinstallerat när du köper Purify.

Purify är utrustad med ett förstklassigt HEPA-filter men huvuddelen av reningen förlitar sig inte på filter.

Purify producerar inget ozon. Däremot finns en funktion i Purify 120 som kan aktiveras tillfällig om det finns ett extra stort behovet att rengöra luften och ytor. Nivåerna är långt under gällande gränsvärden och är helt ofarliga. Du kan vistas i utrymmet samtidigt.

Framförallt bör du beakta storleken på rummet, men också hur mycket tid du spenderar i rummet. Generellt sett är sovrum och vardagsrum bra kandidater för en luftrenare. Där spenderar du nämligen mest tid. Utgå ifrån storleken och välj modell därefter. Tänk på om du har flera våningsplan behöver du en luftrenare per våning.

Ozoneair Purify kan rena allt från enstaka rum till ett helt hem, beroende på modell. Om du söker efter en allt-i-ett-lösning för hemmet rekommenderar vi Purify 120, som oavbrutet renar rum på mellan 5 och 120 kvadratmeter.

0
Produkter
0
0
0