Luftrenare sovrum

Purify

Luftrenare sovrum

Förbättra luften i sovrummet med luftrenare från Ozoneair

Det finns många skäl till varför man ska ha en luftrenare i sovrummet. För det första kan det hjälpa till att förbättra luftkvaliteten i rummet, vilket kan vara särskilt viktigt om du har djur eller bor i en stad med hög luftförorening. Genom att använda en luftrenare kan du hjälpa till att minska mängden damm, allergener och andra partiklar i luften, vilket kan göra det lättare att andas och sova.

Även många produkter i våra hem ger ifrån sig olika partiklar, exempelvis textilier, städprodukter och levande ljus. Dessutom ger vi människor ifrån oss partiklar som virus och bakterier. Luften innehåller även avgaser, sot och mögelsporer, vilket är skadligt att andas in och få i våra lungor. Med hjälp av en luftrenare kan du bli av med alla dessa partiklar från luften i ditt hem.

Välj den bästa luftrenaren för sovrummet

Skaffa en pålitlig luftrenare till ditt sovrum – eller hälsosäkra hela hemmet.

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 30

4490:-

Börja med rummet där du spenderar mest tid - sovrummet.

Kapacitet:

30 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

2

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 60

5990:-

Dubbla reningsstyrkan, inte priset. Bäst val för allergiker även i sovrummet.

Kapacitet:

60 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

2

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 120

7990:-

Hälsosäkrar hela hemmet på autopilot med vår kraftigast luftrenare.

Kapacitet:

120 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

3

Det finns många fördelar med att använda luftrenare i sovrummet:

  1. Bättre luftkvalitet: Luftrenare hjälper till att fånga upp damm, föroreningar och andra partiklar i luften, vilket kan förbättra luftkvaliteten i sovrummet.
  2. Mindre allergiska reaktioner: Många människor är allergiska mot damm och andra partiklar i luften, och kan drabbas av symtom som nysningar, rinnande näsa och röda ögon när de sover. Genom att använda luftrenare kan du hjälpa till att minska mängden allergener i luften, vilket kan göra det lättare att sova utan allergiska reaktioner.
  3. Friskare sömn: Luftrenare kan hjälpa till att döda bakterier och virus i luften, vilket kan bidra till en friskare sömn. Detta kan vara särskilt viktigt om du har astma eller andra luftvägssjukdomar.
  4. Bättre sömnkvalitet: Om du har problem med att sova på grund av dålig luftkvalitet eller allergier kan luftrenare hjälpa till att förbättra din sömnkvalitet. Många människor upplever att de sover bättre och vaknar mindre ofta under natten när de använder luftrenare.

Placering och val av luftrenare

Var ska man placera sin luftrenare? Det optimala är att placera luftrenaren i det rum där du spenderar mest tid, vilket ofta är sovrummet. Det är vanligt att titta efter en liten storlek på luftrenaren, då man tänker att de tar mindre plats och blir enklare att placera ut. Om rummet också är litet går detta bra, men man bör anpassa valet av storlek på luftrenaren efter storleken på det rum den ska placeras i. Detta eftersom en liten luftrenare inte har kapaciteten att rena all luft i ett stort rum.

En liten luftrenare renar mindre luft per timme. Det kan därför vara fördelaktigt att investera i en större luftrenare även om rummet är litet, för att snabbare få en ren luft. En större luftrenare kan då vara till större hjälp vid allergibesvär.

Vad är fördelarna med att ha en luftrenare i sovrummet?

Det finns många fördelar med att ha en luftrenare i sitt sovrum. Dessa fördelar är bland annat att allergiska besvär orsakade av kvalster, pollen, husdjur och damm minskar. Luftburna virus och bakterier, dåliga lukter och avgaser utifrån elimineras från luften inomhus. Detta kan leda till en bättre sömn och minskade allergibesvär som nysningar, nästäppa och hosta.

Att tänka på när du har en luftrenare i sovrummet

När du ska välja en luftrenare till ditt sovrum bör du tänka på att ljudnivån på luftrenaren inte ska störa din sömn. Många luftrenare är högljudda, vilket beror på att maskinerna förlitar sig på fläktar och filter för att fånga upp föroreningarna i luften. Ju snabbare fläkthastigheten är, desto högre blir ljudet.

Luftrenare från Ozoneair använder sig istället av tekniken Oxyplasma, som är en unik reningskraft och restprodukt som sträcker sig utanför själva maskinen. Detta innebär att den slipper förlita sig på fläktar och filter och kan  därmed vara nästintill ljudlös. Den har dessutom ett nattläge, vilket är den tystaste inställningen. Du kan beställa den här.

Menu