Luftrenare Purify 120

7990:-
Klarna badge

Klarna deal badge

Betala 1 410,29 SEK/månad i 6 månader.

Upplev den ultimata luftrenaren. Med Purify 120 hälsosäkrar du hela hemmet på autopilot. Upp till 120 kvm. Den inkluderar en ozonfunktion för avancerad luktbekämpning.

  • Tar bort pollen, allergiämnen, mögelsporer, bakterier och virus
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids
  • Nästintill ljudlös (perfekt för sovrummet)
  • Förstör de minsta, skadligaste partiklarna
  • Valfri ozonfunktion som ger extra frisk och fräsch luft. 
СonfirmI lager

Ozoneair Purify 120 är en luftrenare designad för omfattande luftrening i större utrymmen eller hela bostäder. Den fångar inte bara upp utan förstör föroreningar som allergener, mögel, bakterier och virus. Med en ozonfunktion för avancerad luktborttagning är luftrenare ett idealiskt val för dem som kräver högsta möjliga luftkvalitet.

Kapacitet 120 m2
Inspänning
Effekt 40 W
Storlek 326 x 291 x 137 mm
Vikt 2,9 kg

Upptäck Purify 120 luftrenare

EN TESTVINNADE LUFTRENARE

Purify utmärker sig i Villalivets test som Sveriges bästa luftrenare, tack vare dess höga reningskapacitet, låga ljudnivå, energieffektivitet och kostnadseffektivitet i drift.

EFFEKTIV LUFTRENING

Purify 120 luftrenare använder den senaste tekniken för att effektivt eliminera upp till 99,99% av alla föroreningar i inomhusluften. HEPA-filter och OxyPlasma-teknik tar hand om damm, allergener, mögel, virus och dåliga lukter i ditt hem.

NÄSTINTILL LJUDLÖS

Med en ljudnivå på endast 28 dB på sitt lägsta fläktläge, är Purify 120 en av de tystaste luftrenarna på marknaden. Även på sina kraftigare lägen förblir ljudnivån behaglig, vilket gör luftrenaren lämplig för alla rum – även i sovrummet.

ANVÄNDARVÄNLIG LUFTRENARE

Purify 120 är utrustad med en enkel att använda med flera reningsfunktion inklusive en ozonfunktion. Dessutom kan enheten monteras på väggen för extra bekvämlighet, tack vare det medföljande väggfästet.

UNDERHÅLLSFRI

Purify 120 luftrenare är skapad för långvarig användning. De komponenter som behöver bytas såsom HEPA-filter och lampor behöver ersättas endast varje 5000:e timme (ungefär ett år). Processen är snabb och enkel, vilket sparar dig tid och besvär.

Över 100.000 svenskar andas friskare med vår luftrenare

Allt du behöver veta om Purify Luftrenare

Svar på vanliga frågor om vår luftrenare finns här. 

Kan jag testa en Purify luftrenare riskfritt?

bsolut! Vi är så säkra på kvaliteten på våra Purify luftrenare att vi erbjuder alla kunder att testa en luftrenare i 30 dagar. Om du inte är helt nöjd med din upplevelse kan du returnera produkten inom den perioden.

Hur ofta bör jag byta delar på min Purify luftrenare?

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

Hur fungerar luftrening med Purify luftrenare?

Purify använder ett förstklassigt HEPA-filter för att fånga upp partiklar, men större delen av luftreningen sker genom avancerad oxyplasma-teknik som eliminerar föroreningar.

Producerar Purify luftrenare ozon?

Under normal drift producerar Purify luftrenare inget ozon. En särskild funktion finns dock i Purify 120 som kan aktiveras tillfälligt för extra djup luftrening, men ozonnivåerna hålls alltid långt under gränsvärdena och är helt ofarliga.

Är Purify luftrenare lämplig för alla inomhusmiljöer?

Ja, Purify luftrenare är utformad för att fungera i alla inomhusmiljöer, från mindre rum till större hem, och bidrar till att skapa en fräschare och hälsosammare inomhusluft.

Är Purify luftrenare bra för mig allergier eller astma?

Absolut, Purify luftrenare är särskilt effektiv för att eliminera allergener och bidrar till att skapa en mer bekväm miljö för allergiker och astmatiker.

Menu