Luftrenare Purify 120

7990:-
Klarna badge

Klarna deal badge

Betala 1 410,29 SEK/månad i 6 månader.

Upplev den ultimata luftrenaren. Med Purify 120 renar du luften i hela hemmet på autopilot. Upp till 120 kvm. Den inkluderar en valbar ozonfunktion för avancerad luktbekämpning.

  • Tar bort pollen, allergener, mögelsporer, bakterier och virus i luften
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids
  • Diskret drift (perfekt för sovrummet)
  • Förstör de minsta, skadligaste partiklarna och gaserna
  • Valfri ozonfunktion som ger extra frisk luft fri från oönskade dofter
СonfirmI lager

Ozoneair Purify 120 är en luftrenare designad för omfattande luftrening i större utrymmen eller hela bostäder. Den fångar inte bara upp utan förstör föroreningar som allergener, mögel, bakterier och virus. Med en ozonfunktion för avancerad luktborttagning är luftrenare ett idealiskt val för dem som kräver högsta möjliga luftkvalitet.

Kapacitet 120 m2
Nätspänning 24 V
Effekt 40 W
Storlek 326 x 291 x 137 mm
Vikt 2,8 kg

 

Upptäck Purify 120 luftrenare

EN TESTVINNADE LUFTRENARE

Purify utmärker sig i Villalivets test som Sveriges bästa luftrenare, tack vare dess höga reningskapacitet, låga ljudnivå, energieffektivitet och kostnadseffektivitet i drift.

EFFEKTIV LUFTRENING

Purify 120 luftrenare använder vår unika Oxyplasma-teknologi för att effektivt eliminera upp till 99,99% av bakterier och 99,24% av virus*. 

 

*Testad med Escherichia coli 8099 och H1N1 Influenza A virus under 2 timmar enligt standard GB 21551.3-2010A

NÄSTINTILL LJUDLÖS

Med en ljudnivå på endast 29 dB på sitt lägsta fläktläge, är Purify 120 en av de tystaste luftrenarna på marknaden. Även på sina kraftigare lägen förblir ljudnivån behaglig, vilket gör luftrenaren lämplig för alla rum – även i sovrummet.

ANVÄNDARVÄNLIG LUFTRENARE

Purify 120 är utrustad med en enkel att använda med flera reningsfunktion inklusive en valbar ozonfunktion. Dessutom kan enheten monteras på väggen för extra bekvämlighet, tack vare det medföljande väggfästet.

UNDERHÅLLSFRI

Purify 120 luftrenare är skapad för långvarig användning. De komponenter som behöver bytas såsom HEPA-filter och lampor behöver ersättas endast varje 5000:e timme (ungefär ett år). Processen är snabb och enkel, vilket sparar dig tid och besvär.

Över 100.000 svenskar andas friskare med vår luftrenare

Allt du behöver veta om Purify Luftrenare

Svar på vanliga frågor om vår luftrenare finns här. 

Absolut! Vi är så säkra på kvaliteten på våra Purify luftrenare att vi erbjuder alla kunder att testa en luftrenare i 30 dagar. Om du inte är helt nöjd med din upplevelse kan du returnera produkten inom den perioden. Returfrakt på 295kr tillkommer.

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

Purify använder ett förstklassigt HEPA-filter för att fånga upp partiklar, men större delen av luftreningen sker genom avancerad Oxyplasma-teknik som eliminerar föroreningar i luften.

Under normal drift producerar Purify luftrenare inget ozon. En valbar ozonfunktion finns i Purify 120 som kan aktiveras tillfälligt för extra djup luftrening. Ozonreningen sker inuti maskinen och nivåerna är under gränsvärdena.

Ja, Purify luftrenare är utformad för att fungera i alla inomhusmiljöer, från mindre rum till större hem, och bidrar till att skapa en fräschare och hälsosammare inomhusluft.

Absolut, Purify luftrenare är särskilt effektiv för att eliminera allergener och bidrar till att skapa en mer bekväm miljö för allergiker och astmatiker. 

Informationen på den här webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte ersätta råd från läkare.

Menu