Ozoneair Purify 120

Purify 120 luftrenare

Purify 120 luftrenare

7990 kr

Purify 120

Om luftrenaren

Purify 120 är vår kraftfullaste luftrenare, speciellt designad för stora ytor upp till 120 m². Med sin avancerade reningsteknik och en valbar ozonfunktion, garanterar den inte bara överlägsen luftkvalitet men också flexibilitet i användningen.

✓ I lager

Har du frågor om att köpa Ozoneair?

Purify 120

7990 kr

Nästa generations luftrenare är här

Upptäck nästa generations luftrening med Purify-serien som tar ett revolutionerande nytt tillvägagångssätt till luftrening. Istället för att bara fånga föroreningar, förstör dessa luftrenare dem aktivt. Tack vare avancerad Oxyplasma® teknologi kan Purify luftrenarna eliminera partiklar som är 1000 gånger mindre än vad traditionella HEPA-filter kan hantera.

Tystare än en viskning

Med en ljudnivå på endast 29 dB är Purify så tyst att den knappt märks i samma rum. Den är tystare än en viskning, vilket gör den perfekt för sovrum där den renar luften utan att störa din sömn.

Energisnål teknik

Purify förbrukar bara 40 watt, vilket innebär att den kostar mindre än 300 kr att ha igång ett helt år. Denna låga förbrukningen gör den till en kostnadseffektiv lösning för kontinuerlig luftrening i ditt hem.

Liten och mångsidig

Purify luftrenare är framtagen för att vara både liten och portabel, vilket gör den idealisk för varje rum i hemmet. Dess kompakta storlek tillåter enkel placering på bord eller hyllor, och enheten även monteras på väggen.

En svensk innovation

Purify luftrenare är utvecklad i Sverige i samarbete med Luleå Tekniska Universitet (LTU) och allergispecialister. Denna samverkan har lett till utvecklingen av en högteknologisk luftrenare som är särskilt anpassad för att möta behoven hos individer med allergier.

Bäst i test enligt Villalivet

Purify har utsetts till bästa luftrenare i ett oberoende test av Villalivet. I testet jämfördes Purify med sju andra luftrenare från välkända tillverkare. Resultaten visade att Purify presterade bäst, vilket gör den till den mest pålitliga luftrenaren på den svenska marknaden.

Kapacitet

120 m2

Inspänning

24V (adapter medföljer)

Effekt

40 W

Storlek

326 x 291 x 137 mm

Vikt

2,8 kg

Ljudnivå

29-55 dBA

  • Tar bort pollen, allergiämnen, mögelsporer, bakterier och virus.
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids.
  • Nästintill ljudlös (perfekt för sovrummet).
  • Förstör de minsta, skadligaste partiklarna
  • Valfri ozonfunktion som ger extra frisk och fräsch luft. Inget ozon avges i rummet när fukntionen är aktiv. Reningen sker enbart inom luftrenaren och tar effektivt bort lukter.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

De delar som bör bytas varje år kostar 890 kr för Purify 30 och 60. För Purify 120 kostar dessa 1190 kr. Dessa beställs enkelt via vår hemsida och frakten är inkluderad. Ett komplett set är självklart förinstallerat när du köper Purify.

Purify är utrustad med ett förstklassigt HEPA-filter men huvuddelen av reningen förlitar sig inte på filter.

Purify producerar inget ozon. Däremot finns en funktion i Purify 120 som kan aktiveras tillfällig om det finns ett extra stort behovet att rengöra luften och ytor. Nivåerna är långt under gällande gränsvärden och är helt ofarliga. Du kan vistas i utrymmet samtidigt.

Purify från Ozoneair® är uppfunnen och utvecklad i Luleå – i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond. Ozoneair® står bakom succéprodukten med samma namn som med en knapptryckning tar bort dålig luk och mögel.

Produkter