0

Ozongenerator med prisvinnande teknik

ozongenerator ozoneair
ozongenerator ozoneair

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

Mer än 100 000
såldaprodukter

SÄKER BEPRÖVAD 

OZONFRI TEKNIK

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

100 000 sålda ozongeneratorer

SÄKER BEPRÖVAD OZONFRI TEKNIK

Välj rätt ozongenerator

Clean ozongenerator finns i tre storlekar för 30, 60, och 120 m². Alla enheter använder vår avancerade Ionfusion®-teknologi för att effektivt eliminera dålig lukt och mögel i ditt hem. Denna teknologi kombinerar kraften hos ozon och jonisering för att förstärka reningseffekten

ozongenerator Clean 30

Clean 30

3990 kr

Ozongenerator för användning i enstaka rum eller bilar, båtar och husvagnar.

Kapacitet

Upp till 30 m²

Ljudnivå

27-55 dB

Reningsteknik

Ionfusion®

Styrning

Helautomatisk

Kommersiellt bruk

Nej

Ozongenerator Clean 60

Clean 60

5990 kr

Rena större ytor som vardagsrum, källare eller garage med denna ozongenerator.

Kapacitet

Upp till 60 m²

Effekt

55 W

Reningsteknik

Ionfusion®

Styrning

Helautomatisk

Kommersiellt bruk

Nej

Ozongenerator Clean 120

Clean 120

7990 kr

Ozongenerator för rening av hela hemmet eller för kommersiell användning mot svåra lukter.

Kapacitet

Upp till 120 m²

Effekt

80 W

Reningsteknik

Ionfusion®

Styrning

Helautomatisk

Kommersiellt bruk

Ja

Välj en modern ozongenerator

När du väljer en ozongenerator för ditt hem är det viktigt att förstå skillnaderna mellan de senaste innovationerna och traditionella metoder. Nedan belyser vi hur Clean ozongenerator med Ionfusion®-teknik , jämför sig med vanliga ozongeneratorer.

Ozongenerator

ozongenerator

Teknologi

Ozongenerator med endast ozon-teknik

Resultat

Ozongeneratorn tar bort vissa lukter men kan lämna kvar illaluktande biprodukter

Användning

Ofta manuell justering, risk för över- eller underdosering

Säkerhet

Intensiteten är konstant, risk för överdosering vid långvarig användning.

Utrymmen

Ofta begränsad till en viss yta

Ionfusion®

ozongenerator genomskärning

Teknologi

En kraftfull kombination av ozon och jonisering för överlägsen borttagning av dålig lukt.

Resultat

Brett spektrum av luktborttagning, tar bort eventuella restprodukter

Användning

Helt automatiserad ozongenerator som optimerar tid och intensitet för användning

Säkerhet

Oscillerande intervall garanterar säker användning även under längre perioder.

Utrymmen

Ozongeneratorn är lämplig för allt från små rum till hela hem

Så fungerar Clean ozongenerator

Clean ozongenerator sprider ozon och joner i utrymmet som behandlas. Detta renar inte bara luften utan tränger även djup in i textilier, springor och vrår där lukt och mögel gömmer sig vilket ger en omfattande och varaktig rening av ditt hem.

Inuti ozongeneratorn

Inuti Clean ozongenerator aktiveras Ionfusion®-tekniken, som kombinerar ozon och jonisering för att skapa kraftfulla reaktiva molekyler.

Utanför produkten

Efter bildandet släpps Ionfusion®-molekyler ut från ozongeneratorn. De sprids i hela utrymmet och sipprar in överallt där lukten gömmer sig.

I hela utrymmet

Ozongeneratorn bryter ner föroreningar till ofarliga ämnen som syre och vatten. Denna process eliminerar dålig lukt och mögel i hela utrymmet

Bäst i test bland ozongeneratorer​

Ozoneair Ozongenerator har belönats för sin höga prestanda och säkerhet i Villanytts omfattande tester av ozongeneratorer på marknaden. I juli 2023 utnämndes Ozoneair Ozongenerator till ”Bäst i test” tack vare dess unika Ionfusion®-teknologi

Köpguide till ozongenerator

En ozongenerator kan ta bort svåra lukter och sanera ditt hem från hälsofarliga partiklar. Men hur hittar man rätt i djungeln av modeller? Ozonexperten och besiktningsmannen John Sundman ger sina bästa tips – och hjälper dig att välja rätt ozongenerator.

Ozongenerator eller luftrenare

luftrenare mot mögel

Det är vanligt att blanda ihop ozongeneratorer med luftrenare, men dessa apparater fungerar helt olika. Luftrenare använder filter för att fånga partiklar i luften medan en ozongenerator använder ozon för att neutralisera lukter och döda mikroorganismer.

”Många tror att luftrenare och ozongeneratorer är utbytbara, men de fungerar faktiskt på helt olika sätt,” förklarar Sundman.

Luftrenare fångar partiklar

Luftrenare är utformade för att mekaniskt filtrera luften och fånga upp damm, pollen och andra allergener genom sina filter. Dessa luftremare är ofta utrustade med HEPA-filter som är särskilt effektiva för att rensa luften från små partiklar. Luftrenare är utmärkta för att ständigt rena luften i hem genom att fysiskt ta bort föroreningar.

Ozongeneratorer förstör förstör föroreningar

En ozongenerator använder ozon, en stark oxidant för att neutralisera lukter och eliminera bakterier och virus. Ozon bryter ner och förstör molekylerna hos doftämnen och mikroorganismer. Medan denna metod är mycket effektiv för att sanera och avlägsna starka lukter som röklukt eller mögellukt bör ozongeneratorer användas med försiktighet på grund av ozonets starka oxidativa egenskaper som kan vara skadliga vid felaktig användning.

Därför fungerar ozongeneratorer

använda ozongenerator

För att förstå varför ozongeneratorer är så pass effektiva är det viktigt att förstå processen som ligger bakom deras funktion. Ozon är en stark oxidant vilket innebär att den har förmågan att reagera med och neutralisera olika ämnen, inklusive de som orsakar dålig lukt.

Ozonets kraft i luktbekämpning

John Sundman förklarar att ozonets effektivitet i att bekämpa dåliga lukter kommer från dess förmåga att reagera med  luktmolekyler. När ozon kommer i kontakt med dessa molekyler, bryter det ner dem på en kemisk nivå. Det resulterar i en effektiv eliminering av lukten. Denna process gör ozongeneratorer till ett kraftfullt verktyg för att fräscha upp luften i olika miljöer.

Väljr rätt ozongenerator modell

tre modeller av ozoneair ozongenerator

Att hitta den perfekta modellen av Ozoneair ozongenerator är avgörande och bör baseras på storleken på det utrymme som ska behandlas. John Sundman delar med sig av sin expertis för att hjälpa dig välja rätt modell:

Clean 30 ozongenerator

Clean 30 passar utmärkt för mindre utrymmen upp till 30 m². Det är en perfekt ozongenerator för små hem, enskilda rum, båtar eller husvagnar tack vare dess kompakta storlek. Denna lätthanterliga ozongenerator är enkel att flytta och utmärkt för att snabbt eliminera oönskade lukter.

Clean 60 ozongenerator

Clean 60 är bäst lämpad för något större utrymmen, såsom de som är ungefär 60 m². Det är en optimal ozongenerator för de flesta villor och lägenheter som kräver effektiv luftsanering för att hålla miljön fräsch och fri från störande dofter.

Clean 120 ozongenerator

För ännu större utrymmen upp till 120 m² rekommenderar jag Clean 120. Denna kraftfulla ozongenerator är utformad för att hantera omfattande lukter i stora bostäder, kommersiella lokaler och andra stora ytor. 

FAQ om ozongenerator

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

En ozongenerator som Ozoneair Clean producerar ozon som är en form av syre med tre syreatomer. Dessa neutraliserar och eliminerar dåliga lukter och mögel. Tekniken bryter ner och neutraliserar luktmolekyler, vilket gör den särskilt effektiv mot lukter som mögellukt, rök och husdjurslukt​​​​.

Ozoneair Clean är skapad för att användas säkert i hemmet genom att integrera säkerhetsfunktioner som oscillerande intervaller, vilket garanterar säker användning även under längre perioder. Det är viktigt att följa anvisningar och särskilt se till att rummet är tomt på människor och djur under behandling och en stund efter att ozonet har använts.

Ozoneair Clean använder IonFusion®-teknik, som kombinerar ozon och jonisering för att effektivt bryta ner och neutralisera luktmolekyler på djupet, vilket ger den en fördel jämfört med traditionella metoder som kan maskera lukter snarare än att eliminera den.

0
Produkter
0
0
0