Så fungerar Ozoneair Guard™

Utforska hur vår sorptionsavfuktare med Oxyplasma® teknik fungerar.

Din försvarare mot fukt, lukt, mögel och skadliga emissioner

Ozoneair Guard™  går bortom vanlig avfuktning och erbjuder ett fullständigt skydd mot fukt, lukter, mögel och skadliga emissioner för ett hälsosammare hem.

Oxyplasma® - kraftfullt skydd för en säkrare miljö

OxyPlasma®-tekniken fungerar genom att frigöra aktiva plasmajoner i luften som omedelbart börjar bryta ner skadliga partiklar. Dessa plasmajoner angriper och neutraliserar virus, bakterier, mögelsporer och kemiska emissioner på molekylär nivå. 

Så fungerar Oxyplasma-avfuktare

Utforska hur Ozoneair Guard™, med dess innovativa Oxyplasma® teknik, effektivt motverkar fukt, lukter, mögel och skadliga emissioner.

sorpptinosavfuktare med luftrening
sorpptinosavfuktare med luftrening

Aktiv emissionskontroll​​

Oxyplasma-tekniken arbetar aktivt för att bryta ner och neutralisera potentiellt skadliga emissioner i din krypgrund. Den osynliga skölden skyddar ditt hem 24/7.

sorptinosavfuktare i krypgrund
sorptinosavfuktare i krypgrund

Sorptionsavfuktning​

Medan Oxyplasma-tekniken bekämpar skadliga emissioner, reglerar den även fuktighetsnivåer på ett effektivt sätt, förebyggande potentiella skador orsakade av överflödig fukt.

skydd mot mögel
skydd mot mögel

Förnyad miljö​

Genom att neutralisera dålig lukt och skadliga emissioner, omvandlar Oxyplasma-tekniken din krypgrund till en ren och fräsch miljö, och skapar en hälsosam levnadsmiljö i hela ditt hem.

Utforska skillnaderna i prestanda och teknik med vår sorptionsavfuktare

Fördel

Fuktkontroll
Neutraliserar lukt
Mögelbekämpning
Lättinstallerad
Upp till 7 års garanti

Ozoneair Guard

ozoneair sorptionsavfuktare
Ja
Ja
Ja

Neutraliserar mögel och sporer

Ja

Enkel installation som du kan göra själv med medföljande installationskit

Ja

Vanliga avfuktare

vanlig sorptionsavfuktare
Ja
Nej
Nej
Nej
Nej

Innovativ avfuktning och mögelbekämpning

Byggd för att klara alla klimat och temperaturer

Ozoneair Guard™ är designad för att fungera effektivt i alla typer av klimat och temperaturer. Oavsett om det är extremt kallt eller varmt, bibehåller vår sorptionsavfuktare optimal prestanda.

så fungerar soprtinosavfuktare

Avfuktning i toppklass

Med vår nya avfuktningsteknik kan Ozoneair Guard avlägsna upp till 20 liter vatten per dygn, vilket sätter en ny standard för avfuktning. Sorptionsavfuktaren är designad för att fungera i både små och stora utrymmen och hanterar effektivt höga fuktnivåer.

Skydda ditt hem mot framtida mögelproblem

Med Ozoneair Guard kan du effektivt skydda ditt hem mot mögel. Det automatiska mögelprogrammet skapar en miljö där mögel inte kan växa, vilket säkerställer ett säkert och friskt hem.

Enkel övervakning och kontroll

Med styrenheten kan du enkelt övervaka och kontrollera din sorptionsavfuktare, oavsett om den är installerad i källaren eller på vinden. Justera inställningarna och håll koll på prestandan för att säkerställa optimal effektivitet och ett fuktfritt hem.

Investerar i ett friskare hem med Ozoneair Guard

Vi är så övertygade om att du kommer att bli nöjd med effektiviteten hos Ozoneair Guard att vi erbjuder en ’friskare hem-garanti’. Om du inte är nöjd med hur Ozoneair Guard förbättrar luftkvaliteten och minskar fuktnivån i ditt hem, kan du enkelt returnera den inom 30 dagar för full återbetalning.

sorptionsavfuktare för krypgrund
Produkter