Clean

Ta bort dålig lukt

Kan du känna lukten, städar Ozoneair Clean bort den

Tar bort all lukt

Med vanlig städning kan du inte nå varje skrymsle och vrå. Ozoneair Clean fyller hela utrymmet med ozon och angriper dålig lukt där den gömmer sig: under golvet, innanför väggar, i tyger och textilier.

Mögelsporer är osynliga för det mänskliga ögat, vilket gör mögel svårt att behandla. Ozoneair neutraliserar lukten på nolltid.

Sätter sig gärna i tyg och på väggar. Men Ozoneair når in i minsta molekyl och neutraliserar lukten fullständigt.

Den unkna lukten i källare och på vindar, orsakas av mikroorganismer i luften. Ozoneair attackerar dessa direkt.

Brandrök irriterar både näsa och hals, när den stannar i väggar, möbler och tyg. Ozoneair bryter ner lukten till ofarliga partiklar

Impregnerat byggmaterial kan orsaka dålig lukt som sätter sig i kläder och textilier. Ozoneair tar bort lukten.

Husdjur är trevliga, men deras lukt har en tendens att dröja sig kvar i möbler och mattor. Ozoneair fixar till och med lukten av katturin.

ANGRIPER KÄLLAN TILL LUKTEN

Det är vanligt att reningsprodukter bara renar luften. Med Ozoneair Clean angrips själva källan till lukten – mikroskopiska rester som är djupt inbäddade i väggar, tak, springor och vrår. På så sätt tas den dåliga lukten bort och lukten kommer inte tillbaka. 

OZONEAIR CLEAN KLARAR ALLT

Ozoneair bryter ner beståndsdelar av lukten på kemisk nivå. Så det spelar ingen roll vilken typ av lukt det är eller hur stark den är. Ozoneair Clean är extremt effektiv för odör borttagning. Principen är enkel: Om du kan känna lukten kommer att Ozoneair knäcka den.

ozongenerator sm du smidigt förflyttar mellan utrymmen

DITT BÄSTA KOMPLEMENT

Självfallet kan du inte sluta med den vanliga städningen, bara för att du investerar i en Ozoneair Clean. Se den istället som ett perfekt komplement som tillsammans med dammsugning, våttorkning och så vidare bidrar till en trevligare och mer hälsosam miljö. 

Frågor och svar

Ozoneair är verksam mot alla typer av lukter då den bryter ner de kolkedjor som bygger upp de lukter som vår näsa kan känna av. Som vi brukar säga, om du kan känna lukten, kan Ozoneair få bort den!

Lukten försvinner i vanliga fall fullständigt. I vissa fall kan luktens styrka avta och i dessa fall försvinner den sista delen av lukten om behandlingen upprepas.

Ozoneair tar bort all lukten som finns i utrymmet där och då. Om lukten återintroduceras måste behandlingen upprepas. Om du exempelvis har problem med lukt i en sommarstuga eller husbil så räcker det oftast att behandla en gång varje vår. Detta då lukt uppkommer på nytt då de står ouppvärmt med bristfällig ventilation.

Ja, det kommer åt överallt. Ozoneair fyller upp hela utrymmet med ozon. Det sipprar in överallt, i springor och vrår. Även under golv, i väggar och tak. Alla lukter som du kan känna av har kontakt med luften och ozonet tar samma väg som luften för att ta bort dessa vid sin källa.

Har du ett rum som luktar dåligt? Med Ozoneair Clean kommer du efter två timmars användning att angripa den dåliga lukten och bryta ner den på kemisk nivå med hjälp av Ozon.

Den unkna lukten som orsakas av mikroorganismer i luften, förekommer ofta på vindar och källare. Du kan nu enkelt få bort den unkna lukten med vår Ozoneair Clean, som med ozonbehandling förstör och tar bort den unkna lukten på nolltid.

KÖP OCH PROVA-GARANTI

Motsvarar Ozoneair inte dina förväntningar? Då är det bara att returnera den inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka.

Köp din Ozoneair idag!

Menu