Så tar du bort dålig lukt och mögel med en knapptryckning

Ibland räcker det inte med att storstäda och vädra för att få bort unkna lukter hemma. Med den svenska succéprodukten Ozoneair blir du av med odören – en gång för alla.
– En suverän innovation. Det doftade fräscht efter bara några timmar, säger Mikael Swedberg som har testat.

Traditionella reningsmetoder är inte effektiva eftersom rengöringsmedel inte når under golvet, inuti väggar och i tyger – där lukten gömmer sig. Ozoneair använder en unik teknik som tränger in i springor och vrår där den angriper du luktframkallande partiklarna vid sin källa.

  • Det är 3000 gånger mer effektivt än klor för att ta bort dålig lukt, mögel och bakterier” förklarar Johan Lundberg, företagets grundare. Produkten beräknar den optimala rengöringstiden. Du anger bara storleken på yta och ansluter Ozoneair till ett eluttag.

Har du drabbats av mögel eller unken lukt? Läs mer om Ozoneair här

Omedelbara resultat
Efter bara några timmar luktar luften fräsch igen. Även de mest skarpa dofterna, som unken lukt, rök och mögellukt försvinner. Ozoneair tar bort lukten permanent så länge den inte återintroduceras i utrymmet, eller om det till exempel fortfarande finns en fuktkälla. Om lukten återkommer, upprepa behandlingen

Inte konstigt att produkten såldes på dagar då den lanserades för 3 år sedan. Nu använder 35 000 kunder den isin bil, båt, källare, sommarstuga och vind.

  • Det låter som magi, men det är faktiskt ett naturfenomen. Ozon gör detta i naturen så Ozoneair lånar bara denna naturliga princip. Det är en naturlig kraft som attackerar mögel och dålig lukt, säger Johan Lundberg.

“En suverän innovation”
En som har testat Ozoneair är Mikael Swedberg. Dels i hans lantställe, där han kände en stickande lukt. Men också i hans villas garage och förråd, där det luktade unket. Ozoneair gjorde att han blev av med både lukter och mögelsporer. Det doftade fräscht efter bara några timmar. En suverän innovation, säger han.
Han har också provat att flytta Ozoneair mellan rummen i fritidshuset.

  • Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat. Till och med täcken och kuddar var luktfria.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?

Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu