Luftrenare mot dålig lukt

Purify

Använd en luftrenare mot mot dålig lukt

Dålig lukt kan vara irriterande, otrevligt och försämra livkvalitén i ditt hem. Vissa lukter kan sätta sig i textilier och väggar och därmed bli svåra att göra sig av med. Då hjälper det inte att vädra eller försöka maskera den dåliga lukten med goda dofter. 

Dålig lukt kan orsakas av många olika faktorer. Exempelvis mögel eller bakterier som vuxit okontrollerat. Det kan även vara lukter orsakade av rökning, matos, eldning, fukt, gaser, husdjur, brandrök, målarfärger och mycket mer. En luftrenare kan hjälpa vid de allra flesta luktproblem och vara en bra investering när du besväras av problem med dålig lukt. 

Dåliga lukter som en luftrenare kan ta bort

En luftrenare kan effektivt ta bort oönskad lukt i hus, lägenheter och sommarstugor. Det kan exempelvis vara lukter från källaren, huset, mögel, husdjur osv. En luftrenare kan även ta bort dålig lukt i bilen, båten eller i husvagnen. Dessutom kan luftrenare ta bort lukter och partiklar från brandrök och tobaksrök. 

Om du har en sommarstuga med dålig lukt i kan en luftrenare hjälpa även vid detta problem. Sommarstugor kan ofta ha en “instängd” lukt som upplevs kraftigt när man kommer dit och som sedan sätter sig i kläderna så att man inte blir av med lukten. Denna lukt kan orsakas av gamla mattor, gammalt golv, tjärpapp, gammalt isoleringsmaterial och liknande. Lukten kan också orsakas av luft från krypgrunden eller på grund av fuktproblem. Då kan det vara ett bra val att använda sig utav en luftrenare för att få en behaglig och fräsch doft i sommarstugan, samt en ren och frisk luft. 

Vilken luftrenare ska man välja mot oönskad lukt? 

Det finns olika typer av luftrenare i olika storlekar och som ger olika resultat. Med Ozoneair Clean blir du av med all dålig och oönskad lukt. Ozoneair Clean, som är en luktborttagare, tar exempelvis bort lukter som röklukt, mögellukt, instängd lukt och unken lukt. Den neutraliserar även mögel, bakterier och virus så att luften i utrymmet blir säker och oskadlig. Den kan rengöra utrymmena i ditt hem, sommarstuga, båt, husvagn eller i din bil. Den rengör dessutom utrymmen som källare, krypgrunder och vindar där dålig lukt ofta kan uppstå. 

Vilken storlek på luftrenare ska man välja mot dålig lukt?

Ozoneair Clean finns i tre olika storlekar som rengör luften i utrymmen upp till 30, 60 och 120 kvm. Clean 30 är den minsta storleken och eliminerar dålig lukt i utrymmen upp till 30 kvm. Denna storlek lämpar sig bäst när du vill ta bort dålig lukt i mindre utrymmen som i båten, bilen, husvagnen eller i enstaka rum. 

 

Clean 60 är den näst största storleken och renar utrymmen upp till 60 kvm. Denna modell är det givna valet när du vill få bort oönskad lukt i exempelvis krypgrunder, stora rum, källare och vindar. 

 

Clean 120 är den största storleken av Ozoneair Clean och renar utrymmen upp till 120 kvm. Denna modell renar hela hus och våningsplan. Om du vill få bort dålig lukt i exempelvis en lokal, ett kontor eller på en skola är Clean 120 det bästa valet.  Läs mer om Ozoneair Clean här. 

Välj den bästa luftrenaren för dina behov

Skaffa en pålitlig luftrenare till ditt älsklingsrum – eller hälsosäkra hela hemmet.

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 30

4490:-

Börja med rummet där du spenderar mest tid - sovrummet.

Kapacitet:

30 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

2

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 60

5990:-

Dubbla reningsstyrkan, inte priset. Bäst val för allergiker även i sovrummet.

Kapacitet:

60 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

2

Luftrenare Ozoneair Purify

Purify 120

7990:-

Hälsosäkrar hela hemmet på autopilot med vår kraftigast luftrenare.

Kapacitet:

120 m²

Ozonfunktion:

Reningslägen:

3

Menu