0

Ionfusion®: Nyckeln till en doftfri miljö

En banbrytande lösning som neutraliserar dofter direkt vid källan.

Bortom traditionell luktborttagning

Ozoneair Clean™ introducerar en revolutionerande metod för att skapa en doftfri miljö, tack vare Ionfusion®.

Ionfusion® - Dubbel kraft för oöverträffad luktborttagning

Vad är hemligheten bakom Ozoneair Clean’s enastående effektivitet? Det är den revolutionerande Ionfusion®-teknologin, som kombinerar ozon och jonisering för att neutralisera envisa luktämnen och eliminera återstående biprodukter. Vid hjärtat av Ozoneair Clean™ säkerställer Ionfusion® oöverträffad luktavlägsnande prestanda.

Upptäck hur Ionfusion® fungerar

Clean utmärker sig från traditionella ozongeneratorer genom att integrera Ionfusion®-tekniken, en innovativ metod som omdefinierar processen för luktborttagning och mögelbekämpning i tre grundläggande steg:

Generering av Ionfusion®

Inuti Clean aktiveras Ionfusion®-tekniken, som sammanför ozon och jonisering för att skapa kraftfulla reaktiva molekyler. Dessa specialiserade molekyler är mycket effektiva vid nedbrytning av luktmolekyler och mögelsporer.

Kommer åt överallt

Efter bildandet släpps Ionfusion®-molekyler ut från enheten. De sprids genom rummet och når områden som är svåra att komma åt, vilket garanterar en omfattande och djupgående rening även i springor och vrår där lukten gömmer sig.

Molekylär neutralisering

Ionfusion®-molekylerna fungerar som katalysatorer för att effektivt bryta ner och omvandla föroreningar till oskadlig ämnen som syre och vatten. Denna process tar bort den dålig lukt och mögel i hela utrymmet på bara 2 timmar.

En innovation inom doftneutralisering

Traditionella ozongeneratorer använder ozon för att bekämpa dofter, en metod som är kraftfull men inte utan nackdelar, såsom bildandet av restprodukter, risk för skador på elektronik och andra material. Clean tar steget vidare med IonFusion®-teknologi, som erbjuder en sofistikerad lösning för att effektivt och säkert eliminera ihärdiga dofter.

Ozongenerator

ozongenerator

Teknologi

Endast ozon

Resultat

Avlägsnar vissa lukter, kan lämna illaluktande biprodukter

Användning

Ofta manuell justering, risk för över- eller underdosering

Säkerhet

Intensiteten är konstant, risk för överdosering vid långvarig användning.

Utrymmen

Ofta begränsad till en viss yta

Ionfusion®

ozongenerator genomskärning

Teknologi

En kraftfull kombination av ozon och jonisering för överlägsen borttagning av dålig lukt.

Resultat

Brett spektrum av luktborttagning, tar bort eventuella restprodukter

Användning

Helt automatiserad, optimerar tid och intensitet

Säkerhet

Oscillerande intervall garanterar säker användning även under längre perioder.

Utrymmen

Passar för allt från små rum till hela hem

Vanliga frågor om Ionfusion®

Allt du behöver veta om vår innovativa teknik för luktborttagning och mögelsanering.

Ionfusion® är en avancerad teknik som kombinerar kraften hos ozon och jonisering för att neutralisera och bryta ner föroreningar på molekylär nivå. Den används för att effektivt eliminera lukter och mögel i olika miljöer.

IonFusion® genererar ozon och negativt laddade joner som tillsammans neutraliserar luktmolekyler och mögelsporer. Dessa reaktiva molekyler omvandlar skadliga ämnen till ofarliga såsom syre och vatten.

Nej, även om Ionfusion® är säkrare än traditionella ozongeneratorer, rekommenderas det att inte vara i behandlingsrummet när enheten är aktiv. Ozon i höga koncentrationer kan vara irriterande för luftvägar och hud, så det är viktigt att följa säkerhetsanvisningarna.

IonFusion® erbjuder en mer kontrollerad och effektiv process genom att kombinera ozon med jonisering. Denna teknik möjliggör en snabbare och mer omfattande neutralisering av föroreningar, vilket reducerar risken för skadliga restprodukter som kan uppstå med enbart ozonbehandling.

Innan du använder Ionfusion® bör du se till att alla människor, djur och känsliga växter har avlägsnats från det område som ska behandlas. Se också till att rummet är väl förberett genom att täta stora öppningar där ozon kan läcka ut, för att maximera effektiviteten av behandlingen.

Ionfusion®-enheter är designade för långvarig användning utan behov av att byta ut komponenter. Det enda underhåll som krävs är regelbunden rengöring varje 100:e drifttimme för att säkerställa att enheten fungerar effektivt och säkert.

Ozoneair Clean levereras med en 'luktfri garanti'

Om du inte är nöjd med hur Ozoneair Clean hanterar dåliga lukter, kan du enkelt returnera den inom 14 dagar för full återbetalning. Köp och prova utan risk idag.

Sluta oroa dig för dålig lukt - köp Ozoneair Clean
0
Produkter
0
0
0