Ozonrening - Ställ in och tryck på start

På några timmar har Ozoneair Clean gjort sitt jobb

Naturlig rengöring

I naturen fungerar ozon som ett rengöringsmedel för att hålla skadliga mikroorganismer i schack. Den fräscha lukten du känner efter ett åskväder är resultatet av höga mängder ozon. Ozonrening med Ozoneair Clean använder samma typ av elektrisk urladdning för att rengöra de utrymmen som är viktiga för dig.

Så får fungerar ozonrening med Ozoneair Clean


Slå på din Ozoneair så att den kan fylla hela utrymmet med ozon. Så enkelt är det, du behöver inga tillsatser eller kemikalier.


Lämna utrymmet. Låt ozonet angripa de oönskade och skadliga föroreningarna. Möbler och elektronik kan lämnas kvar.


Ozoneair stänger av sig själv. Vänta 2 timmar så att ozonet omvandlas tillbaka till syre. Nu kan du njuta av den friska luften.

En norrländsk uppfinning

Ozoneair är uppfunnen och utvecklad i Luleå – i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond. Det tog oss över tio år att förfina den teknik som gör Ozoneair unik bland rengöringsprodukter.

Köp din Ozoneair idag!

SKONSAM MEN EFFEKTIV

Ozoneairs patenterade teknik anpassar mängden ozon exakt till utrymmets storlek. Det förhindrar skador som annars kan uppkomma till följd av för mycket ozon. Dessutom jobbar produkten i speciella intervaller som förbättrar effekten av behandlingen.

JOBBAR PÅ AUTOPILOT

Ozonrening med Ozoneair Clean fungerar helt automatiskt. Det enda du behöver göra är att ange storleken på ytan som ska rengöras. När jobbet är gjort stänger Ozoneair Clean till och med av sig själv. Vi har inte hittat någon motsvarande produkt med samma heltäckande funktionalitet. 

BEPRÖVAD TEKNIK

Att Ozoneair Clean verkligen ger effekt bevisas av att den redan sålts i över 40 000 exemplar. Vi har räknat ut att den renat över 800 000 utrymmen. Förutom privatpersoner finns ledande hotellkedjor, fastighetsbolag, kommuner och myndigheter bland våra kunder. En beprövad teknik, med andra ord.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Ozoneair används för enstaka behandlingar där utrymmen djuprengörs. Den används därmed inte kontinuerligt som en luftrenare

Ozoneair angriper luktämnen, mögel, bakterier, virus och allergiämnen.

Inga människor, djur eller växter ska befinna sig i utrymmet under pågående behandling. Inga övriga förberedelser krävs.

Inga material eller föremål tar skada så länge produkten används enligt de bifogade anvisningarna.

Produkten är mycket enkel att använda. Allt som behöver göras är att anslut den till ett vanlig vägguttag och sedan ställa in utrymmet storlek med hjälp av vredet. En lämplig behandlingstid kommer att visas på displayen.

KÖP OCH PROVA-GARANTI

Motsvarar Ozoneair inte dina förväntningar? Då är det bara att returnera den inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka.

Köp din Ozoneair idag!

Produkter