Äcklig lukt – vanligt problem för bostadsrättsföreningen

ozon (1)

Lukter är ett vanligt dilemma för bostadsrättsföreningar.
Det kan lukta unket i den gemensamma källaren, tvättstugan eller på vinden. Eller så sprider sig röklukt eller annan stank från en lägenhet till trapphus och in i andra lägenheter.
Oavsett luktproblem: Nu kan ni enkelt bli av med lukterna – med ozon.

Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

Saneringsfirmor har länge använt sig av ozongeneratorer för att luktsanera hem och lokaler från röklukt, mögellukt och andra dåliga lukter.

Ozon är en gas som också kallas aktivt syre, molekylen består av tre syreatomer och har egenskapen att den attackerar och neutraliserar molekylerna som orsakar lukt.

Sanerar på djupet

Gasen ozon tränger även in ytligt i material som golv, väggar, möbler och inredning – och sanerar därför på djupet. Med produkten Ozoneair kan privatpersoner luktsanera med ozon, utan förkunskaper.

– Vi lanserade produkten på allvar våren 2018, och den sålde slut direkt, berättar Johan Lundberg, grundare av Ozoneair, ett teknikföretag med säte i Luleå.

Idag har maskinen sålts i över 40 000 exemplar.

En bostadsrättsförening kan använda Ozoneair både för att luktsanera gemensamma utrymmen, men också för att ta bort lukter i lägenheterna. En Ozoneair klarar cirka 1000 behandlingar, de två största modellerna kan dessutom fyllas på.

Vilka lukter tar Ozoneair bort? Här är några exempel:

  • Djurlukt. Har någon granne husdjur som kissat på olämpliga ställen? Den fräna stanken av urin är svår att skura bort, men försvinner med hjälp av ozon.
  • Röklukt. Kan sitta kvar i ett rum eller helt hem, även om det var länge sedan någon rökte där. Ozon är en etablerad metod för att sanera tobakslukt och även brandlukt från rum, möbler och bilar.
  • Unken lukt orsakad av fukt, mögel, sopor. Källaren, tvättstugan, vinden och soprummet är typiska ställen där det kan lukta unket, trots att man sopar, rengör och spolar.
  • ”Gammal” lukt. Det kan lukta instängt, kvalmigt och dammigt. Impregneringsmedel som användes förr i husbyggen kan sprida en stank som påminner om mögel. Med ozon fräschar ni upp.

Läs mer här om Ozoneair och hittar modellen som passar dig

Så sanerar du med Ozoneair

  • Du placerar Ozoneair i det rum/utrymme som ska saneras och ansluter apparaten till ett vanligt eluttag.
  • Du ställer in rummets/utrymmets storlek via ett vred – och trycker på start.
  • Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat. Maskinen har jobbat klart efter några timmar. Ibland kan man behöva upprepa behandlingen.

Här är några röster om Ozoneair:

”Grym produkt! Enkel att använda med strålande resultat. Var skeptisk, använt i ett 70-tals hus där det luktade illa, impregnering i reglar och annat virke. Lukten har försvunnit!”

”Blev förvånad över hur effektiv den var. Efter behandlingen kändes det kliniskt rent, men visst får man upprepa behandlingen några gånger. Helnöjd!”

”Produkten fungerar förvånansvärt bra! Använde den för att bli av med lukten av instängd pensionärslägenhet och det fungerade fantastiskt.”

”Vi fick garaget rökskadat. Köpte den minsta apparaten, Ozoneair GO. Efter två körningar inte den minsta lukt – jättebra apparat, den verkligen rekommenderas.”

”Fungerade väldigt bra. All dålig källar- och mögellukt försvann på några timmar.”

”Ett lyft i hela huset, som haft fuktproblem i vägg och golv. Påtagligt förbättrad atmosfär!”

Källa: Trustpilot

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter
Produkter