Bli av med dålig lukt och mögelNytt hus med Ozoneair

Paula Andersson märkte inte lukten i sitt eget hus, men hennes barn och barnbarn klagade på att det luktade ”gammalt hus”.
Rengöring och ventilation gjorde tydligen ingen skillnad.

Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

Paulas son berättade för henne om Ozoneair, en maskin som hjälper dig att bli av med lukt och mögel inom några timmar.

Paula var skeptisk:
– Jag har lärt mig att när det låter för bra för att vara sant, är det vanligtvis för bra för att vara sant.

Då ville Paulas barn inte besöka henne längre eftersom barnbarnen inte gillade lukten i huset.

– Jag köpte en Ozoneair i ren desperation. Jag hade provat allt annat, säger hon.

Till hennes förvåning fungerade det faktiskt. Till och med Paula kunde märka skillnaden. Det luktade ”nytt”.

Så här fungerar det

Traditionella rengöringsmetoder är inte lika effektiva eftersom rengöringsmedel inte kan tränga in i golv, väggar och tyger – där lukten gömmer sig.

Ozoneair sanerar med hjälp av gasen ozon som letar sig in i sprickor, skrymslen och vrår där den attackerar de luktframkallande molekylerna direkt.

– Ozon är 3 000 gånger mer effektivt än klor när det gäller att ta bort dålig lukt, mögellukt och bakterier, förklarar Johan Lundberg, företagets grundare.

– Ozoneair är helautomatisk och beräknar den optimala rengöringstiden. Du anger bara rengöringsytans storlek och ansluter maskinen till ett eluttag.

Omedelbara resultat

Efter bara några timmar doftar luften fräscht och friskt igen. Även de skarpaste lukterna, som mögel och cigarettrök, är helt borta. Du kan använda din Ozoneair för ungefär 1000 behandlingar.

Inte att undra på att produkten sålde slut på några dagar då den lanserades för tre år sedan. Nu använder över 37 000 kunder Ozoneair i sin bil, båt, källare, vind eller sommarhus.

Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

Prova Ozoneair utan risk

Avlägsna dålig lukt, mögel och bakterier med Ozoneair

Ozoneair Go

Pris: 3990 kr

Mindre utrymmen, bilar, båtar (upp till 30 kvm)

Ozoneair Plus

Pris: 5990 kr

Medelstora utrymmen (upp till 60 kvm)

Ozoneair Pro

Pris: 7990 kr

Stora utrymmen/hela hus (upp till 120 kvm)

Ring oss på 0771-366 366 eller klicka här för att beställa din Ozoneair.

Enkel att använda

Om du kan använda en TV kan du använda den här maskinen. Välj areastorlek (kvadratmeter på det rum som ska saneras) och slå på. Ozoneair släpper precis rätt mängd ozon för att neutralisera skadliga mikroorganismer i ditt hus, din bil eller båt.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu