I stället för dyr sanering – så fixar du kliniskt rent hemma

Nu behöver du inte kontakta saneringsföretag för att bli kvitt mögel och dålig lukt. Ozoneairs revolutionerande produkt gör jobbet lika effektivt och är dessutom 100 procent miljösäkert.

Läs mer om hur Ozoneair fungerar och beställ ditt exemplar här

Mögel och unken doft är ett problem många husägare tampas med. Nästan var annan villa med krypgrund är drabbad av mögel eller fuktskador, enligt en studie.

– Många kämpar med att få bort både lukt och mögel hemma med konventionella rengöringsmetoder. Men när mögelsporerna sitter djupt i husgrunden kan det vara omöjligt att komma åt angreppet, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair i Luleå.

Ozon mer effektiv och miljövänlig

Husägare har tidigare tvingats vända sig till saneringsföretag för att bli kvitt den unkna lukten. Något som kan bli tidskrävande och kostsamt – speciellt då hemförsäkringen ofta inte täcker fuktskador som bildats inne i huset eller fukt i krypgrunden.

– Förutom att det kan kosta uppåt 20 000 kronor att anlita saneringsfirma är det inte säkert att man blir av med lukten i mattor, textilier och stoppningar. Vår unika produkt tar bort den dåliga lukten även i dessa typer av material och neutraliserar mögelsporerna permanent.
– Att rengöra med ozon är 3000 gånger mer effektiv än klorin och helt miljövänligt, fortsätter han.

Tar bort lukten permanent

Allt du behöver göra är att placera din Ozoneair i utrymmet/rummet och ställa in hur stor yta som ska rengöras.

– Genom ett enkelt knapptryck startar processen och syre omvandlas till ozon. På bara några timmar angriper och eliminerar ozonet mikroorganismerna och andra källor till dålig lukt permanent.

Enkel och billig metod

Ozonairs innovation finns i olika storlekar och funkar lika bra för att rengöra hus till att få bort dålig lukt i bilen, husvagnen eller båten.

– Det har aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt för en bråkdel av vad det kostar att anlita en saneringsfirma, avslutar Johan Lundberg.

Läs mer om hur du kan ta bort dålig lukt med Ozoneair här

Det här är Ozoneair

• Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
• Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
• Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
• Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu