Ozoneair Purify 60

Luftrenare Purify 60

Luftrenare Purify 60

5990 kr

Purify 60

Om luftrenaren

Purify 60 är vår mest populära luftrenare. Dubbla reningskapaciteten utan att dubbla priset. Den renar effektivt utrymmen upp till 60 m² med överlägsen reningsstyrka och flexibilitet.

✓ I lager

Har du frågor om att köpa luftrenare?

Purify 60

5990 kr

Nästa generations luftrenare är här​

Upptäck nästa generations luftrening med Purify-serien som tar ett revolutionerande nytt tillvägagångssätt till luftrening. Istället för att bara fånga föroreningar, förstör dessa luftrenare dem aktivt. Tack vare avancerad Oxyplasma® teknologi kan Purify luftrenarna eliminera partiklar som är 1000 gånger mindre än vad traditionella HEPA-filter kan hantera.

Tystare än en viskning

Med en ljudnivå på endast 29 dB är Purify så tyst att den knappt märks i samma rum. Den är tystare än en viskning, vilket gör den perfekt för sovrum där den renar luften utan att störa din sömn.

Energisnål teknik

Purify förbrukar bara 28 watt, vilket innebär att den kostar mindre än 300 kr att ha igång ett helt år. Denna låga förbrukningen gör den till en kostnadseffektiv lösning för kontinuerlig luftrening i ditt hem.

Kapacitet

60 m2

Inspänning

24V (adapter medföljer)

Effekt

28 W

Storlek

326 x 291 x 137 mm

Vikt

2,7 kg

Ljudnivå

29-55 dBA

  • Tar bort pollen, allergiämnen, mögelsporer, bakterier och virus.
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids.
  • Nästintill ljudlös (perfekt för sovrummet).
  • Drar mindre el än en glödlampa.
  • 100% naturlig: Inga kemikalier, inget ozon.

Liten och mångsidig

Purify luftrenare är framtagen för att vara både liten och portabel, vilket gör den idealisk för varje rum i hemmet. Dess kompakta storlek tillåter enkel placering på bord eller hyllor, och enheten även monteras på väggen.

En svensk innovation

Purify luftrenare är utvecklad i Sverige i samarbete med Luleå Tekniska Universitet (LTU) och allergispecialister. Denna samverkan har lett till utvecklingen av en högteknologisk luftrenare som är särskilt anpassad för att möta behoven hos individer med allergier.

Bäst i test enligt Villalivet

Purify har utsetts till bästa luftrenare i ett oberoende test av Villalivet. I testet jämfördes Purify med sju andra luftrenare från välkända tillverkare. Resultaten visade att Purify presterade bäst, vilket gör den till den mest pålitliga luftrenaren på den svenska marknaden.

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

De delar som bör bytas varje år kostar 890 kr för Purify 30 och 60. För Purify 120 kostar dessa 1190 kr. Dessa beställs enkelt via vår hemsida och frakten är inkluderad. Ett komplett set är självklart förinstallerat när du köper Purify.

Purify är utrustad med ett förstklassigt HEPA-filter men huvuddelen av reningen förlitar sig inte på filter.

Purify producerar inget ozon. Däremot finns en funktion i Purify 120 som kan aktiveras tillfällig om det finns ett extra stort behovet att rengöra luften och ytor. Nivåerna är långt under gällande gränsvärden och är helt ofarliga. Du kan vistas i utrymmet samtidigt.

Purify från Ozoneair® är uppfunnen och utvecklad i Luleå – i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond. Ozoneair® står bakom succéprodukten med samma namn som med en knapptryckning tar bort dålig luk och mögel.

Läs mer om luftrenaren Purify här

Vi anser att en renad miljö är mer än ren luft, rena ytor och föremål. Den förändrar din livskvalitet.

Produkter