Luftrenare Purify 60

5990:-
Klarna badge

Klarna deal badge

Betala 1 057,28 SEK/månad i 6 månader.

Vårt tips? Dubbla reningsytan, inte priset. Luftrenaren som renar utrymmen på upp till 60 m2 med unik reningsstyrka. Liten i storlek och diskret drift, perfekt för kök och vardagsrum.

  • Tar bort pollen, allergener, mögelsporer, bakterier och virus i luften
  • Renar i realtid – innan föroreningarna sprids
  • Diskret drift (perfekt för sovrummet)
  • Drar mindre el än en glödlampa
СonfirmI lager
Fri fraktFri frakt, snabb leverans

Ozoneair Purify 60 är en kraftfull luftrenare designad för större utrymmen upp till 60m². Denna luftrenare använder Oxyplasma-teknologi som inte bara fångar men även förstör föroreningar och allergener.Denna luftrenare är ett utmärkt val för alla som lider av allergier eller astma. Med större kapacitet än Purify 30, är Purify 60 perfekt för större vardagsrum och rekommenderas i sovrum för de med allergi eller astma. Välj Purify 60 luftrenare för ett hälsosammare hem.

Kapacitet: 60 m2
Inspänning
Effekt: 30 W
Storlek: 326 x 291 x 137 mm
Vikt: 2,9 kg

EN TESTVINNADE LUFTRENARE

Purify utmärker sig i Villalivets test som Sveriges bästa luftrenare, tack vare dess höga reningskapacitet, låga ljudnivå, energieffektivitet och kostnadseffektivitet i drift.

EFFEKTIV LUFTRENING

Purify 60 luftrenare använder den senaste tekniken för att effektivt eliminera upp till 97,9%* av föroreningar (VOC) i inomhusluften. VOC emitterar från bland annat målarfärg, möbler och byggmaterial i ditt hem. 

 

*Testad mot TVOC enligt standard GB36893-2018A under 48 timmar.

NÄSTINTILL LJUDLÖS

Med en ljudnivå på endast 29 dB på sitt lägsta fläktläge, är Purify 60 en av de tystaste luftrenarna på marknaden. Även på sina kraftigare lägen förblir ljudnivån behaglig, vilket gör luftrenaren lämplig för alla rum – även i sovrummet.

ANVÄNDARVÄNLIG LUFTRENARE

Purify 60 är utrustad med en enkel kontrollpanel, samt en timerfunktion som låter dig anpassa reningen efter dina behov. Dessutom kan enheten monteras på väggen för extra bekvämlighet, tack vare det medföljande väggfästet.

UNDERHÅLLSFRI

Purify 60 luftrenare är designad för att hålla länge. De delar som behöver bytas, som HEPA-filter och lampor, behöver endast bytas varje 5000 timme (eller cirka ett år). Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

Över 100.000 svenskar andas friskare med vår luftrenare

Allt du behöver veta om Purify Luftrenare

Svar på vanliga frågor om vår luftrenare finns här. 

Absolut! Vi är så säkra på kvaliteten på våra Purify luftrenare att vi erbjuder alla kunder att testa en luftrenare i 30 dagar. Om du inte är helt nöjd med din upplevelse kan du returnera produkten inom den perioden. Returfrakt på 295kr tillkommer.

Purify har delar som bör bytas efter 5000 timmar (ungefär ett års användning). Dessa består av två lampor (tre lampor i Purify 120) och ett HEPA-filter och säljs i färdiga set till respektive modell. Bytet är enkelt och tar bara några minuter.

Purify använder ett förstklassigt HEPA-filter för att fånga upp partiklar, men större delen av luftreningen sker genom avancerad Oxyplasma-teknik som eliminerar föroreningar.

Under normal drift producerar Purify luftrenare inget ozon. En valbar funktion finns dock i Purify 120 som kan aktiveras tillfälligt för extra djup luftrening. Ozonreningen sker inuti maskinen och nivåerna är under gränsvärdena.

Ja, Purify luftrenare är utformad för att fungera i alla inomhusmiljöer, från mindre rum till större hem, och bidrar till att skapa en fräschare och sundare inomhusluft.

Absolut, Purify luftrenare är särskilt effektiv för att eliminera allergener och bidrar till att skapa en mer bekväm miljö för allergiker och astmatiker. 

 

Informationen på den här webbplatsen tillhandahålls endast i informationssyfte och ska inte ersätta råd från läkare.

Menu