0

Nu är mögel och dålig lukt ett minne blott – prylen som löser det

ozone_bathroom_exp

Mögel är en vanlig källa till stank i våra hem. Avlopp och dålig ventilation kan också orsaka lukter som stör oss.
Med hjälp av den svenska innovationen Ozoneair elimineras dålig lukt på bara en behandling.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Med Ozoneair blir du av med både lukten och källan till lukten – en gång för alla, berättar Johan Lundberg, Luleåföretaget Ozoneairs grundare.
– Allt du behöver göra är att ställa apparaten i det rum eller det utrymme du vill sanera, och trycka på start.

Vanligt med unken doft hemma

Det är många husägare som plågas av unken doft. Att sanera med rengöringsmedel räcker inte alltid. Stanken kommer tillbaka eftersom det är svårt att komma åt själva källan till lukterna. En stinkande doft kan vara en indikator på fukt eller mögel som dessutom kan vara skadligt för vår hälsa.

Ozoneair är en unik produkt som har lånat reningsprinciper från naturen. Den omvandlar syret i luften till ozon, så kallat aktivt syre – och det aktiva syret gör jobbet:

– Det fyller hela utrymmet och sipprar in där mögelsporer och andra mikroorganismer gömmer sig. Det innebär att dålig lukt försvinner även i trä, textilier som mattor och stoppningar – och även i själva husgrunden, förklarar Johan Lundberg.

Miljövänlig metod

– Att rengöra med ozon är 3000 gånger mer effektivt än klorin och dessutom helt miljövänligt. Det har aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt för en bråkdel av vad det kostar att anlita en saneringsfirma.

Så här går det till:

  • Du placerar Ozoneair i det rum eller utrymme du vill sanera.
  • Du trycker på knappen. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat.
  • Maskinen omvandlar syret i luften till ozon som fyller varje kubikcentimeter av rummet/utrymmet och attackerar de luktframkallande ämnena som finns där.
  • När maskinen jobbat klart – efter några timmar – påminner luften om den klara och friska luften i naturen efter ett åskväder. Det beror på att luften efter ett sådant väder är tät på just ozon.
  • Klart! Flytta maskinen till nästa rum/utrymme du vill sanera, och tryck på knappen.
  • Du kan använda din ozongenerator för cirka 1000 behandlingar.

Grundaren Johan Lundberg tog fram prototypen till Ozoneair tillsammans med forskare vid Luleå Tekniska Universitet, där han studerade. I dag används mer än 25 000 Ozoneair-produkter i hus, lägenheter, hotell, fordon och arbetsytor i 14 olika länder.

Läs mer om hur ozon kan hjälpa dig eller ring Ozoneair på 0771-366 366

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Mest läst

0
Produkter
0
0
0