Luktborttagaren för privatpersoner

Tillhör du en av de som besväras av dålig lukt i hemmet, bilen eller kanske husvagnen?

Oavsett om det är cigarettlukt, unken lukt, fukt-eller mögellukt så får du bort dessa på ett tidseffektivt och säkert sätt med luktborttagaren Ozoneair. 

Ozoneair neutraliserar dålig lukt genom att omvandla syre till ozon. Den tar enkelt bort lukten även från de mest svåråtkomliga ställen där vanliga städredskap, vädring och rengöringsmedel inte räcker till.

Luktborttagaren Ozoneair – lika lättanvänd som en mikro

Ozonbehandlingen tar endast ett par timmar och användandet är lika lätt som att starta en mikrovågsugn. Det enda du behöver göra är att sätta maskinen i strömförsörjning, välja antal kvadratmeter som ska behandlas, sedan trycka på start. När behandlingen är slut stänger maskinen av per automatik. 

Kraftfull luktborttagning

Ozon är ett effektivt oxidationsmedel som bara överträffas av ett fåtal andra substanser på jorden. Därför används ozon för att rena vatten och luktsanera exempelvis rökskadade hem men även andra ihärdiga lukter. Ozoneair har inspirerats av naturens reningssätt där gasen ozon bildas vid åskväder, genom att låta gasen rena luften från skadliga ämnen liksom mögelsporer och bakterier som orsakar lukt. 

Trygg och säker användning

Ozonaggregatet Ozoneair är anpassad för privatpersoner och kräver inga förkunskaper. Maskinen kan användas i alla utrymmen där du vill bli av med dålig lukt. Ozoneair är en beprövad produkt och är också den bäst säljande produkten för luftrengöring med ozon. Med en unik teknik som anpassar mängden ozon, behandlingstid och intervaller förhindrar Ozoneair skador som annars kan uppkomma till följd av för hög ozonkoncentration i utrymmet.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Mest läst

Beställ Ozoneair

Så funkar ozon

Rena ett utrymme

Menu