Rengör med naturligt ozon:”Unkna lukter försvinner för alltid”

Du skurar och vädrar – men unkna lukter hänger sig kvar.
Nu finns en lösning: Du kan rengöra med ozon, som är 3000 gånger mer effektivt än klorin.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Såpa, diskmedel, ättika, klorin. Utbudet är stort vad gäller rengöringsmedel, och det finns specialprodukter för ugn, badrumskakel, möbler och så vidare.

Men hur vi än städar kan dåliga lukter ändå hänga kvar i våra hem, eller i bilen, sommarstugan, förrådet och båten.
– Det kan bero på fukt, mögel och bakterier. I hus sprider sig ofta lukt från krypgrunden upp i resten av huset så att allt från trä till textilier tar åt sig, och den unkna doften ”sätter sig” i rummen, förklarar Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Unik maskin tar bort lukterna

Den svenska succéprodukten Ozoneair – som i dag används i 14 länder – är en unik maskin som du kan använda utan några som helst förkunskaper.

Tack vare gasen ozon tar den bort dåliga lukter, och även källan till lukterna.

Vad är då ozon? Jo, en färglös gas som finns både nära marken och högt upp i atmosfären. Molekylen består av tre syreatomer och är extremt aggressiv. Ozon används bland annat för blekning av pappersmassa och desinfektion av tvätt inom vården. Möbler och rum som rökskadats vid brand kan saneras och bli luktfria med hjälp av ozon.
– Ozon är ungefär 3000 gånger mer effektivt än klorin.

”Kostar en bråkdel”

Saneringsföretag och bilrekondfirmor har sedan länge rengjort med ozongeneratorer, men dessa kräver gedigna förkunskaper.

Johan Lundberg, Ozoneair:

– Det helt nya med Ozoneair är att du som privatperson kan sanera ditt hem på egen hand – för en bråkdel av vad det skulle ha kostat att anlita en firma. Och lukterna försvinner, en gång för alla.

Men hur går det till?
– Du placerar maskinen i det rum eller utrymme du vill sanera. Sedan trycker du på knappen. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden för bästa resultat. Medan den jobbar kan du ägna dig åt annat.

Är det då helt säkert att använda Ozoneair hemma?

– Ja, om man hanterar den på rätt sätt. Man ska aldrig andas in ozon. Du måste lämna rummet när du har satt igång din produkt och vänta två timmar efter avslutad drift innan du går in i utrymmet som har behandlats. Då är alla ozonmolekyler garanterat borta, de sönderfaller automatiskt till vanligt syre, berättar Johan Lundberg.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu