Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig att få ett luktfritt hem.

Läs mer om hur Ozoneair fungerar och beställ ditt exemplar här

Ozoneair har lånat reningsprinciper från naturen och omvandlar syre till ozon. På så sätt angrips och elimineras lukter, mögel, bakterier och virus.

– Det enda du behöver göra är att sätta i sladden och trycka på start. Sedan sköter Ozoneair hela jobbet och på bara några timmar mår ditt sjuka hus bra igen. Det är många som blir förvånade över hur bra det faktiskt funkar, men det gör det, säger Johan Lundberg, Ozoneairs grundare.

Orsak: Fukt och ventilation

Det finns många anledningar till varför våra hus och lägenheter börjar lukta illa. En vanlig orsak till en otrevlig odör i hemmet är fukt och dålig ventilation, vilket är något som Fredrik Hansson fått erfara.

– Vi har alltid haft fuktlukt i källaren och när dottern flyttade ner till gillestugan behövde vi få bort den. Min fru googlade runt och hittade Ozoneair ganska fort. Jag trodde inte att den kunde få bort all lukt men gick med på att prova. Fantastiskt vilken skillnad. Den dåliga lukten är helt borta och det gick både snabbt och enkelt.

Orsak: Mögel

Även mögel är en vanlig orsak till att våra hem luktar illa. Kristian Torsson har haft problem med mögel från krypgrunden, och den stickande doften har spridit sig till resten av huset.

– Eftersom det varit svårt att komma åt med andra rengöringsmetoder testade vi att köra en omgång med Ozoneair för ett tag sedan. Jag är förvånad över hur pass bra det funkat, berättar han.

– Förutom att ge dig en fräschare lukt kan Ozoneair dessutom bidra till bättre hälsa eftersom den hjälper dig att bli av med mögelsporer och andra skadliga ämnen i luften, inflikar Johan Lundberg.

Orsak: Går ej att identifiera
Johan Lundberg berättar att Ozoneair även fungerar på lukter där det inte går att identifiera källan. Något som Lars Högström vittnar om.

– Vi har haft en dålig lukt hemma som vi inte vetat varifrån den kommit – oavsett städning har den känts av särskilt i hall och kök. Men en person tipsade om Ozoneair och vi testade på måfå att köra en behandling. På bara några timmar försvann lukten helt. Rekommenderar starkt att rengöra med ozon för att bli av med lukt.

Ozoneair tar även bort:

  • Djurlukt
  • Urinlukt
  • Röklukt
  • Brandlukt
  • Kemisk lukt
  • Impregneringslukt

Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu