Så vårstädar du bort stanken – succéprylen hjälper dig

När våren äntligen anlänt är det många som passar på att göra en grundlig vårstädning av lägenheten, båten, husbilen eller sommarstugan.
Vad många då upptäcker är att det är svårare än man tror att faktiskt bli av med dålig eller unken lukt.
Med Ozoneair kan du dock, på bara några timmar, eliminera källan till den dåliga lukten – och njuta av frisk lukt hela sommaren.

Beställ Ozoneair här – med 5 års garanti

Att rensa ut och fräscha upp huset, sommarstugan, husbilen eller båten med en rejäl vårstädning är ett säkert tecken på att sommaren börjar närma sig.

Men samtidigt som det är skönt att få ordning på huset eller stugan så kan vårstädningen också ge upphov till otrevliga överraskningar. I många fall visar det sig nämligen att den unkna doften som du trodde att du kunde vädra ut faktiskt återkommer efter bara några dagar.

Orsaken till lukten finns kvar

Problemet med att vädra ut dålig lukt är att du egentligen bara ersätter luften i exempelvis ditt hus, din båt eller sommarstuga. Orsaken till den dåliga lukten sitter dock i regel kvar i olika skrymslen eller textilier. I värsta fall orsakas stanken dessutom av mögel eller mikroorganismer som kan vara direkt skadliga.

– Finns det mögelsporer i luften så kan det orsaka både allergier och luftvägsbesvär, berättar Johan Lundberg på företaget Ozoneair.

För att få ordentligt rent och verkligen bli av med den unkna lukten krävs alltså mer än bara vädring. På Ozoneair har man därför utvecklat en unik produkt som angriper källan till dålig lukt och oren luft, helt utan att använda kemikalier.

Lukten försvinner på några timmar

Johan Lundberg berättar att knepet med Ozoneairs är att de använder ozon, vilket är ett naturligt och miljövänligt sätt att få bukt med mögel i luften och dålig lukt. Allt du behöver göra är att koppla in sladden och sedan tar Ozoneair hand om resten. På bara några timmar angriper och eliminerar ozonet sedan mikroorganismer och andra källor till dålig lukt.

Resultatet blir att du på bara några timmar kan få bort den unkna doften i din lägenhet, båt, husbil, husvagn eller sommarstuga – och njuta av en sommar med frisk och härlig luft.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu