Sanera båten inför vintervilan – bli av med mögelsporerna på några timmar

IMG_1937

Hösten kan vara en fin tid för båtturer, men snart är det dags att ta upp båten.
Med innovationen Ozoneair minskar du risken att det bildas mögel och dålig lukt under vintern.
– Den unkna lukten försvann helt från både kabin och dynor, berättar Morgan Jakobsson, som testat produkten.

Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

Luften i en båt blir ofta instängd och fuktig. Utrymmena är vanligen små och ventilationen bristfällig – en miljö där mögelväxt trivs bra.
– Mögel gör att båten börjar lukta unket, och är dessutom negativt för hälsan, säger Johan Lundberg, som grundat Ozoneair, ett teknikföretag med säte i Luleå.

Kan sänka båten värde

– Risken är stor att mögelsporerna som nu finns i båten förökar sig under vintern när båten står övertäckt. Mögellukten – kanske ihop med lukt från kvarblivet bränsle – sätter sig i dynor och annan inredning. En båt som luktar illa har ett mindre andrahandsvärde.

Med den svenska produkten Ozoneair kan du sanera båten med ozon.

– Ozoneair omvandlar luftens syre till den naturliga gasen ozon, som attackerar och neutraliserar luftens molekyler. Dåliga lukter försvinner liksom mögelsporer, bakterier, allergener och andra skadliga mikroorganismer, förklarar Johan Lundberg.

”Superenkel att använda”

Ozon har använts av saneringsfirmor sedan 1970-talet för att sanera hem och andra lokaler från brand, tobaksrök, mögel och andra lukter.

Först nu finns en produkt som gör det möjligt för privatpersoner att sanera med ozon, utan några förkunskaper.

Morgan Jakobsson från Glanshammar i Örebro har använt maskinen för att bli av med möglet och lukten i sin båt.

– Den var superenkel att använda, bara att ansluta den till ett eluttag och trycka på en knapp. Efter några timmar var det klart.

Doftar nytt och fräscht

Morgan hade skurat båten förgäves; mögellukten försvann inte.
– Vi köpte båten begagnad, och den hade stått ute. Fukt hade krupit in och dynorna var mögliga. Det luktade unken jordkällare.

Morgan köpte den minsta av de tre Ozoneair-modellerna, Ozoneair Go.
– Den fick jobba i två timmar. Några dagar senare spred jag ut alla dynor i ruffen och körde ytterligare två timmar för att behandla dynorna separat.

Nu doftar båten som om den vore ny, intygar Morgan:

– Helt fantastiskt. Det luktar nytt och fräscht.

Exklusivt erbjudande: Om Ozoneair inte tar bort lukten helt, skicka tillbaka den inom 14 dagar och få full återbetalning, inga frågor ställs.

Sanera båten med ozon – så gör du:

Du placerar din Ozoneair i båten och ansluter apparaten till ett vanligt eluttag. Sedan trycker du på start. Maskinen är helautomatisk: den räknar själv ut den optimala rengöringstiden. Maskinen har jobbat klart efter 2-4 timmar. Ibland kan du behöva upprepa behandlingen några gånger.

Hur funkar ozonet?

Ozon är en gas som kallas ”aktivt syre”, molekylen består av tre syreatomer. När ozon kommer i kontakt med molekylerna som orsakar dålig lukt neutraliseras de dåliga lukterna. Ozon tränger in i skrymslen och vrår och även i material som dynor och inredning.

Avlägsna dålig lukt, mögel och bakterier med Ozoneair

Alla modeller har 5 års garanti och fri frakt.

Ozoneair Go

Pris: 3990 kr

Mindre utrymmen, bilar, båtar (upp till 30 kvm)

Ozoneair Plus

Pris: 5990 kr

Medelstora utrymmen (upp till 60 kvm)

Ozoneair Pro

Pris: 7990 kr

Stora utrymmen/hela hus (upp till 120 kvm)

Ring oss på 0771-366 366 eller klicka här för att beställa din Ozoneair.

Enkel att använda

Om du kan använda en TV kan du använda den här maskinen. Välj areastorlek (kvadratmeter på det rum som ska saneras) och slå på. Ozoneair släpper precis rätt mängd ozon för att neutralisera skadliga mikroorganismer i ditt hus, din bil eller båt.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter
Produkter