Slipp dålig lukt med naturens egen metod

Samtidigt som många brottas med dålig lukt och mögel hemma ökar också efterfrågan på miljövänliga saneringsmetoder. För att du ska kunna sanera med gott samvete har Ozoneair utvecklat en 100 procent miljövänlig produkt som använder naturens eget sätt för att rena luften.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Du har säkert känt hur lätt det är att andas och hur gott det doftar efter ett åskoväder. Den friska luften beror på att åskan bildar ozon som är naturens sätt att bryta ner mikroorganismer och annat som orsakar dålig lukt och luft. Luftrenaren Ozoneair jobbar enligt samma principer och omvandlar syre till ozon som eliminerar oönskade dofter, mögel, allergener och bakterier på ett naturligt sätt.

– Allt du behöver göra är att ställa in din ozongenerator i utrymmet du ska rengöra och trycka på knappen. Inom några timmar har luften blivit frisk och lukterna är borta, säger Johan Lundberg, grundaren av Ozoneair.

Tretusen gånger mer effektivt än klorin

Med Ozoneair slipper du ta hjälp av ett saneringsföretag som oftast inte kan garantera att du blir av med lukten i trä, mattor, textilier och stoppningar. Ozon kan tränga in även i dessa typer av material och neutraliserar mögelsporerna permanent.

– Att rengöra med ozon är 3000 gånger mer effektivt än klorin och dessutom helt miljövänligt. Det har aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt för en bråkdel av vad det kostar att anlita en saneringsfirma, förklarar Johan.

Renar luften från farliga partiklar

Ulla-Britt Söderberg är en av de som upptäckt fördelarna med att använda Ozoneair istället för att lägga pengarna på dyr sanering. Hon drogs i över 17 år med unken lukt och mögel i garaget. När det var dags att sälja villan var hon tvungen att göra något.

– Det luktade riktigt hemskt. Det hade trängt in fukt och mögel i både förrådet och garaget. Saneringsfirman skulle ha 20 000 kronor, men det tyckte jag var alldeles för dyrt. Ozoneair luftrenare, som jag hittade på nätet, kostade ju bara 4 000 kronor, säger hon och fortsätter:
– Och visst fick jag valuta för pengarna. Jag blev så himla förvånad. Alla lukt var borta efter en dag. Sedan var ett saneringsbolag här och kollade och de hade inga anmärkningar, fantastiskt!

Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu