0

Supersanerat till midsommar – så får du hemmet att dofta riktigt fräscht

midsommar

Midsommar stundar, och sedan högsommaren – en tid för gäster, kalas och fester hemma.
Med den svenska succéprodukten Ozoneair får du hemmet att dofta som om det vore nytt.
– Det blev superfräscht på några timmar, berättar Mikael Swedberg, som sanerade sin sommarstuga.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Sommaren är högsäsong för samvaro med släkt och vänner, en tid då vi öppnar våra hem. Och vem vill inte att det ska vara rent och dofta fräscht när gästerna kommer?

Samtidigt är det vanligt att våra hus drabbas av dåliga lukter som inte går att städa bort med vanliga rengöringsmedel.

”Stuglukten” får fäste

Ett sommarställe som står igenbommat under vinterhalvåret brukar lukta fuktigt och instängt.
– Den unkna doften sprider sig ofta och fäster i golv, väggar och tak men också i möbler, textilier och annan inredning, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

– Hur mycket du än vädrar och skurar kan den unkna lukten komma tillbaka några dagar efter storstädningen.

Ozon tar bort lukt och skadliga ämnen

Året runt-hus kan också präglas av oönskade lukter orsakade av till exempel bristfällig ventilation, mögel och fukt. Röker du cigarett eller har husdjur sätter sig lukterna i inredningen. I hus med så kallad krypgrund eller torpargrund kan fukt från marken stiga uppåt i huset och orsaka en jordig, unken doft.

Luleåföretaget Ozoneair har utvecklat en unik produkt som omvandlar syre till ozon, en gas som rengör 3000 gånger mer effektivt än klorin. På så sätt angrips och elimineras alla lukter.

– Ozon är naturens eget sätt att bryta ner mikroorganismer, ozon kan även tränga in i inredningen. Det är med andra ord både effektivt och helt miljövänligt, berättar Johan Lundberg.

”Doften av instängt är helt borta”

Mikael Swedberg skaffade en Ozoneair och lät sanera sitt sommarhus. Familjen hade haft ovälkomna besök av möss under vintern och försökt bli kvitt den instängda doften med traditionell rengöring.

− Det enda jag behövde göra var att flytta Ozoneair mellan rummen och trycka på start-knappen. Inom ett dygn blev det en märkbar skillnad i hela stugan – som om det vore nystädat.

Fräschade upp sovrummen

LarsGöran Wärn, som bor i en villa i Stockholm, är en annan nöjd kund. Han använde sin Ozoneair i badrummet efter en vattenskada, ett läckage i taket.

– Den unkna lukten försvann äntligen. Sedan körde vi Ozoneair i våra tre sovrum för en allmän uppfräschning. Du får bort kvalster och andra mikroorganismer som du inte kommer åt med vanlig städning, säger LarsGöran.

Behöver du få bort dålig lukt?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Mest läst

0
Produkter
0
0
0