Unken lukt i badrummet?Nya prylen som löser det

Luktar det unket i badrummet eller tvättstugan?
Med hjälp av den svenska innovationen Ozoneair elimineras lukterna – på bara en behandling.

Läs mer här och hitta den Ozoneair som passar dina behov bäst

Badrummet har fått ökad status, och blivit något av en ”finrum” i många hem. Att skapa ett hemmaspa är en växande trend, och många lägger stora summor på att renovera och inreda sina badrum.

Samtidigt kan avlopp och dålig ventilation orsaka en unken lukt i badrum och tvättstugor.
– Med Ozoneair blir du av med både lukten och källan till lukten, en gång för alla, berättar Johan Lundberg, Luleåföretaget Ozoneairs grundare.

– Allt du behöver göra är att ställa apparaten i badrummet eller ett annat utrymme du vill sanera, och trycka på start.

Aktivt syre gör jobbet

Ozoneair är en unik produkt som har lånat reningsprinciper från naturen. Den omvandlar syret i luften till ozon, så kallat aktivt syre – och det aktiva syret gör jobbet:

– Det fyller hela utrymmet och sipprar in där mögelsporer och andra mikroorganismer gömmer sig. Det innebär att dålig lukt försvinner från avlopp och även i själva husgrunden, förklarar Johan Lundberg.

Miljövänlig metod

– Att rengöra med ozon är 3000 gånger mer effektivt än klorin och dessutom helt miljövänligt. Det har aldrig varit enklare att bli av med mögel, bakterier och dålig lukt för en bråkdel av vad det kostar att anlita en saneringsfirma.

Behöver du få bort dålig lukt hemma?
Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

Det här är Ozoneair

  • Svenskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå.
  • Innovativ teknik som är lätt och säker att använda.
  • Helautomatisk produkt som startas enkelt via en knapptryckning.
  • Produkten räknar själv ut den optimala rengöringstiden och anpassar reningseffekten för bästa resultat. Ingen förkunskap krävs.
DELA PÅ FACEBOOK
Twitter

Allt du behöver veta om pollenallergi

Näsan rinner, ögonen är irriterade och tröttheten extrem. Först kanske du tänker att du håller på att bli sjuk, men så börjar nysningarna avlösa varandra.

Pollenallergi

Vanliga symptom vid pollenallergi

Känner du dig trött och hängig med en rinnande näsa? Funderar du på om dina besvär är en förkylning eller kanske pollenallergi? Det är inte

Så funkar det att rengöra med ozon

Många svenskar har problem med dålig lukt hemma. Vare sig den stinkande doften kommer från fukt, mögel eller en odefinierbar källa hjälper luftrenaren Ozoneair dig

Därför luktar det mer på sommaren

Solkräm, svett, ängsblommor, myggmedel, surströmming.Sommaren innebär en explosion av dofter, både underbara och äckliga.Men varför luktar det mer när det är varmt ute? Har du

Menu