Få bort röklukt

Untitled-1-2048x1028-1

Röklukt sätter sig snabbt i väggar, möbler och textiler. Den distinkta lukten kan kännas omöjlig att få bort – men med Ozoneair blir du av med problemet på bara några timmar.

När någon röker inomhus fäster lukten av tobak och nikotin i alla ytor. Lukten sätter sig inte bara i väggar och tak, utan även i möbler och resterande inredning. Trots kontinuerlig vädring och rengöring med traditionella metoder kan lukten sitta kvar i år.

Så får du bort röklukten

Men det finns en lösning som varken kräver hårt arbete eller dyra saneringsmetoder. Med Ozoneair är lösningen ett knapptryck bort. Efter endast en eller några luktbehandlingar på några timmar per rum blir du av med cigarettlukten.

 Ozoneair är ett teknikföretag i Luleå som utvecklat den unika maskinen:
– Ozoneair omvandlar luftens syre till gasen ozon, som attackerar och neutraliserar luftens molekyler. Dåliga lukter försvinner – även lukter som är extremt svåra att få bort, som röklukt, berättar Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Du behöver bara trycka på en knapp

För dig som privatperson har det aldrig varit enklare att skaffa en Ozonmaskin. Du beställer hem en Ozoneair via hemsidan – och att använda maskinen är inte svårare än att trycka på en knapp.

Det finns flera gamla metoder för att ta bort cigarettlukt i hemmet, men många av dem är knepigare än man tror. En vanlig metod är att måla väggar och tak med spärrfärg. Problemet med spärrfärg är att lukten sitter kvar bakom färgen istället för att försvinna helt. I många fall tränger sig därför doften igenom spärrfärgen, och det börjar lukta rök igen. Att blanda vatten och vinäger är ett annat vanligt tips för att få bukt med röklukt. Denna metod fungerar däremot sällan på intensiv röklukt, vinäger är dessutom surt och riskerar att fläcka av sig.

Lätt att flytta mellan rummen

Ozoneair kan användas i alla rum där du behöver bli av med stank av rök. Den helautomatiska maskinen omvandlar syre i luften till ozon som är en stark oxidant. Ozonet oxiderar med de luktframkallande molekylerna – både molekylerna i luften men också i ytor och material, skrymslen och vrår. Du behöver därför inte komplettera ozonsaneringen med andra rengöringsmetoder.

Kanske har du problem med röklukt på mer än en yta? Den kanske har fäst i din bil? Eller i din husvagn?

Även här passar Ozoneair utmärkt och ger samma snabba och goda resultat. En fördel med Ozoneair är att den är lätt att hantera. Maskinen väger endast några kilo och är därför enkel att flytta. Oavsett om lukten har etsat sig fast i bilen, i hemmet, i båten eller på lantstället. För bästa möjliga resultat räknar även din Ozoneair själv ut den mest lämpliga saneringstiden. Det enda du behöver är ett eluttag, så sköter Ozoneair resten av jobbet. Inom några timmar har luften blivit frisk och fräsch – och röklukten är borta.

Så enkelt är det att sanera med ozon

• Placera din Ozoneair i det utrymme du önskar sanera och anslut maskinen till ett eluttag.
• Påbörja behandlingen genom att trycka på “Start”-knappen.
• Vistas inte i utrymmet under behandlingstiden eftersom maskinen omvandlar luftens syre till ozon som du inte bör andas in.
• Ozoneair stänger automatiskt av sig själv efter behandlingen. Återvänd två timmar efter avslutad luktsanering, alla ozonmolekyler har då omvandlats till syre igen.
• Njut av den friska och rena doften. Behöver du ta bort lukter på nytt? Du kan använda din Ozoneair för cirka 1000 behandlingar.

Använd ozon på ett säkert sätt. Läs alltid bruksanvisningen och produktinformationen före användning.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter
Produkter