Luktborttagare mot dålig lukt

image

Ett hem som doftar gott känns välkomnande och hemtrevligt. Men en enda unken lukt får vem som helst att vilja vända i dörren. Med ett enkelt knapptryck kan du förvandla unket till fräscht. Hemligheten stavas Ozoneair luktborttagare.

Den där motbjudande lukten från soffan du köpt i andra hand. Den där inrökta stanken i bilen som verkar ha fastnat i inredningen. Eller den där påträngande lukten av hund som verkar ha satt sig i hemmet. Även om du kanske vänjer dig efter ett tag så gör förmodligen inte andra det.

Dåliga lukter är vanliga i våra hem, men också i fritidshuset eller begränsade utrymmen som bilen, husbilen eller husvagnen. Ozoneairs luktborttagare är en innovation från Luleå – en produkt för hemmabruk som tar bort lukter på ett helt nytt sätt.

Ozonet agerar luktborttagare

Vissa dåliga lukter kan nämligen vara svåra att bli av med, hur man än städar, skurar och vädrar. Ibland kan det dessutom vara en utmaning att spåra lukterna och veta säkert vad de beror på.

Oavsett lukt så kan du ta bort den med Ozoneair – en unik svensk produkt som omvandlar luftens syre till gasen ozon. – Ozon angriper och eliminerar lukter, mögelsporer, allergener, bakterier och andra skadliga mikroorganismer. Den letar sig in i skrymslen och vrår och även ytligt i material och luktsanerar därför oerhört effektivt, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair som är ett teknikföretag i Luleå.

Alla sorters lukter kan tas bort

Maskinen kan hantera allt från mögellukt och urinlukt till röklukter och kemiska lukter. Även den unkna lukten som är vanlig i fritidshus försvinner efter en eller några behandlingar. Ozon, som är en stark oxidant, neutraliserar de luktbärande ämnena i luften.

Exempel på lukter som Ozoneair kan ta bort:

 Mögellukt
• Unken lukt
• Djurlukt
• Röklukt
• Tobakslukt 
• Kemisk lukt 
• Impregneringslukt
• Urinlukt

Ozonsanering – en etablerad rengöringsmetod

Ozon är ett ämne som ofta förekommer i andra reningssyften. Det används för att rena vatten i vattenreningsverk och tar bort rester av bekämpningsmedel på frukt och grönsaker. Ozon desinficerar även tvätt inom både livsmedelsbranschen och sjukvården.

Lätt att använda

Tidigare var ozonmaskiner invecklade och krävde yrkeskunskap för att kunna användas. Tack vare Ozoneairs luktborttagare kan vem som helst få bort svåra lukter hemma. Det krävs ingen förkunskap. Maskinen är helautomatisk – det enda du behöver göra är att trycka på startknappen.

Så här enkelt är det:

• Placera din Ozoneair i det utrymme du önskar sanera och anslut maskinen till ett eluttag.
• Påbörja behandlingen genom att trycka på “Start”.
• Vistas inte i utrymmet under behandlingstiden eftersom maskinen omvandlar luftens syre till ozon som du inte bör andas in.
• Ozoneair stänger automatiskt av sig själv efter behandlingen. Två timmar efter avslutad ozonbehandling kan du gå in igen i utrymmet, då har alla ozonmolekyler sönderfallit till syre igen.
• Behöver du ta bort lukter på nytt? Du kan använda din Ozoneair för cirka 1000 behandlingar.

DELA PÅ FACEBOOK
Twitter
Produkter