För företag

Purify

Dålig luft på jobbet?

Ge dina medarbetare en friskare arbetsmiljö – få nöjdare kunder på köpet

Jobba samtidigt som Purify jobbar

Ozoneair Purify har många fördelar för företagsanvändare. Den tar bort 99,97 % av föroreningarna. Dessutom kan dina medarbetare vistas i lokalerna samtidigt som Ozoneair Purify körs. Och den är enkel att installera – ingen elektriker behövs. 

FÄRRE SJUKDAGAR, FRÄSCHARE LUFT

Minska sjukdagarna, maximera hälsan. Från datormöss till dörrhandtag – på ytor som tillhör arbetsdagen fäster sig hälsofarliga partiklar. Till skillnad från vanliga luftrenare, som bara renar luften som fastnar i filtret, kommer Purify åt ytorna utanför luftrenaren. Låt Purify fräscha upp kaffemaskinen, tangentbordet och skrivbordet.

OHÄLSA KOSTAR; REN LUFT LÖNAR SIG

Bland svenska företag utgör ohälsa bland personalen en kostnad på cirka 40 miljarder kronor per år, eller omkring 20% av lönekostnaden. Se Purify som ett led i er friskvård. Dålig luftkvalitetet på jobbet kan leda till allt från stress och trötthet till luftvägssjukdomar. Studier visar att EN investerad krona i personalhälsa ger FEM kronor tillbaka.

DU ÄR I GOTT SÄLLSKAP

Följ med i en rörelse mot hälsosam luft på jobbet. Purify används redan i allt från sjukhus, sportarenor och soprum till restauranger och hotell. Oavsett om det är hemmakontoret eller hemtjänsten, jobbar Purify sida vid sida med er för friskare luft – tyst och energisnålt. Så här säger Luleå Hockeys sportchef, Stefan Nilsson:

– Vi vill att både arenan och hemmet ska vara hälsosäkra platser för våra spelare. Därför känns det extra bra att vara i framkant och erbjuda den här typen av innovativa lösningar.

Menu