För företag

Purify

Konstruerad för dagens krav på ren luft och virusfria lokaler

Ingen tidskrävande montering, mobil och flexibel

Jobba samtidigt som Purify jobbar

Ozoneair Purify har många fördelar för företagsanvändare. Den tar bort 99,97 % av föroreningarna. Dessutom kan dina medarbetare vistas i lokalerna samtidigt som Ozoneair Purify körs. Och den är enkel att installera – ingen elektriker behövs. 

alexandru-acea--WBYxmW4yuw-unsplash

Kontor/hemmakontor

Purify förstör brett spektrum av föroreningar så som virus, bakterier, mögel, allergener och kemikalier. Lindrar symtom hos allergiker och astmatiker så att de kan ta rena andetag.

 

mche-lee-PC91Jm1DlWA-unsplash

Skolor / förskolor

Det finns knappast någon annan plats där så många människor befinner sig på en så liten yta som på förskolor och skolor. Därför utvecklas dessa ofta till grogrund för virus och bakterier. Purify möjliggör ren och hälsosam luft.

georg-arthur-pflueger-TeWwYARfcM4-unsplash

Hemtjänst / äldreboenden

Äldre personer är extra känsliga för infektioner. Purify ger en bra inomhusmiljö genom att rengöra luft samt ytor från virus och bakterier samt reducera lukt.

 

Behandlingsrum 2

Vårdinrättningar

Läkarmottagningar, väntrum och behandlingsrum är en riktig grogrund för bakterier och virus. Smittrisken är högst här.
Bli enkelt av med dålig lukt, virus och bakterier både i luften och på ytor med vår Purify.

nathan-van-egmond-0IwypLLbHiA-unsplash

Hotell / konferens

Hög rumsbeläggning, plus en lounge som alltid är full under högsäsong ger ett bekvämt hem för virus och bakterier, ren luft och rena ytor kommer dina gäster tacka dig för!


LHF omklädning

Omklädningsrum / arenor

Det finns knappast någon annan plats där så många människor befinner sig på en så liten yta som i ett omklädningsrum. Därför utvecklas dessa ofta till grogrund för virus och bakterier. Det behöver det inte vara! Purify möjliggör ren och hälsosam luft, oavsett hur turbulent den är.

KÖP OCH PROVA-GARANTI

Motsvarar Ozoneair inte dina förväntningar? Då är det bara att returnera den inom 30 dagar så får du pengarna tillbaka. 

ENKEL INSTALLATION

Tid är pengar. Ozoneair Purify är enkel att installera och använda. I stort sett behöver du bara sätta sladden i vägguttaget och köra igång. Ozoneair Purify reducerar lukt  – inklusive kemikalier och rök.

EFFEKTIVT PÅ ALLA YTOR

Ozoneair Purify rengör också ytor, inte bara luften. Den tar bort virus och bakterier på skrivbord, tangentbord, datormöss, kaffemaskinen, dörrhandtag och så vidare – alla potentiella källor för smittspridning i kontorsmiljö. 

TUSENTALS NÖJDA KUNDER

Här är ett axplock av de företag som använder våra produkter.  

Menu