Purify

Ställ in och tryck på start

Ozoneair Purify jobbar på så gott som ljudlöst

Nya tidens luftrenare

Andra luftrenare samlar föroreningarna i filter. Men i Ozoneair Purify utsätts de istället för ett ultraviolett ljus som bryter ner skadliga ämnen i luften och bildar Oxyplasma®. Så här går det till:

UV ljus bryter ner skadliga ämnen och bildar Oxyplasma®.

Oxyplasma® dödar bakterier, mögelsporer, virus och minskar kemiska gaser och neutraliserar lukt.

Oxyplasma® sprids i hela utrymmet och fortsätter att bryta ner föroreningar i luft och på ytor.

En norrländsk uppfinning

Ozoneair är uppfunnen och utvecklad i Luleå – i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet och EU:s innovationsfond. Det tog oss över tio år att förfina den teknik som gör Ozoneair unik bland rengöringsprodukter.

BANBRYTANDE TEKNIK

Oxyplasma® har utvecklats av ledande forskare. Tekniken använder så kallade fria radikaler – atomer – som gör att föroreningar som virus, bakterier, mögel, allergener och kemikalier bryts ner på mikroskopisk nivå.

MER ÄN LUFTRENARE

Oxyplasma® renar mer än bara luften. Den rengör också alla ytor och motverkar aktivt föroreningarna innan de börjar sprida sig i din omgivning till skillnad. Ett effektivare sätt jämfört med vanliga luftrenare, där den stillastående luften måste passera ett filter för att renas.

INGEN PARTIKEL ÄR FÖR LITEN

Oxyplasma® förstör föroreningar i mikroskopisk skala – inklusive kemikalier som är 1 000 gånger mindre än branschstandarden för filter kräver. Ozoneair genomför omfattande tester i certifierade tredjepartslabb för att hela tiden säkerställa  pålitligheten i våra produkter.

Vetenskapligt validerad

Ta inte vårt ord för det. Ozoneair är testad i certifierade tredjepartslabb mot de vanligaste förekommande föroreningarna i inomhusmiljöer. 

VIRUS

0 %

BAKTERIER

0 %

ALLERGENER

0 %

MÖGEL

0 %

Köp din Ozoneair idag!

Menu