Många användningsområden

Rengör allt mellan stuggolv och biltak

Bostäder, bilar, båtar ...

Ozoneair Clean rengör alla avgränsade utrymmen – även din bil, båt eller husvagn. De befrias från lukt, mögel, virus och bakterier med en knapptryckning. Inga förberedelser krävs.

FRÅN STORT TILL SMÅTT

Ozoneair Clean finns i tre olika storlekar och kan helt sterilisera utrymmen på upp till 120 kvadratmeter. Det betyder att du kan göra rent i stort sett överallt – från enskilda rum till hela hus. Eller varför inte bilen, båten eller husvagnen? 

ANSLUT OCH KÖR IGÅNG

Ozoneair Clean är enkel att använda. Allt som behöver göras är att anslut den till ett vanlig vägguttag och sedan ställa in utrymmets storlek med hjälp av vredet. En lämplig behandlingstid kommer att visas på displayen. Sedan är det bara att köra igång. 

RENGÖRING PÅ DJUPET ​

Ozoneair Clean tar inte bara bort dålig lukt. Den tar också bort de vanligaste föroreningarna i inomhusmiljöer – exempelvis mögel, allergener, bakterier och virus. Du får en kliniskt ren och extra hygieniskt miljö. Ren på djupet.  

Frågor och svar

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Innan du använder Ozoneair bör du göra några förberedelser:

● Öppna skåp, garderober, lådor och luckor så att ozonet kan komma åt ordentligt på alla ytor och i alla utrymmen.
● Häng gärna kläder och textiler på en klädställning mitt i rummet så att de kan fräschas upp optimalt av ozonet.
● Täpp för frånluftsventiler i utrymmet som ska behandlas, så att utrymmet är lufttätt.
● Avlägsna djur och växter från utrymmet.

Det viktigaste när du använder din Ozoneair är att låta ozonet arbeta i ett så slutet utrymme som möjligt. Öppna inga dörrar eller fönster och gå inte in utrymmet under behandlingen. Varken människor eller djur ska beträda utrymmet, då det är hälsovådligt att andas in ozon. Var också uppmärksam på den karaktäristiska skarpa doften av ozon om du befinner dig i ett närliggande rum. Det kan betyda att ozon av någon anledning läcker ut från det slutna utrymmet. 

Ozoneair är mycket enkel att använda. Allt som behöver göras är att ansluta den till ett vanligt vägguttag och sedan ställa in utrymmet storlek med hjälp av vredet. En lämplig behandlingstid kommer att visas på displayen.

Ozoneair är både en beprövad och säker produkt som dessutom är tredjepartstestad. Ozoneair har sålts i över 40.000 exemplar i hela Skandinavien och använts för att rena mer än 800.000 utrymmen. 

En vanlig luftrenare använder ofta filter för att rena den luft som passerar genom den. Ozoneair fyller istället upp utrymmet som behandlas med ozon, som inte bara renar luften utan också angriper källan till föroreningen i luften. Därav behöver Ozoneair enbart användas vid enstaka tillfällen i några timmar medan en vanlig luftrenare måste användas kontinuerligt.

KÖP OCH PROVA-GARANTI

Motsvarar Ozoneair inte dina förväntningar? Då är det bara att returnera den inom 14 dagar så får du pengarna tillbaka.

Köp din Ozoneair idag!

Produkter