Luftrenare med testvinnande teknik

luftrenare ozoneair purify
luftrenare ozoneair purify

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

Mer än 100 000
sålda LUFTRENARE

SÄKER BEPRÖVAD 

OZONFRI TEKNIK

INNOVATION FRÅN NORRBOTTEN

Mer än 100 000 sålda luftrenare

SÄKER BEPRÖVAD OZONFRI TEKNIK

Välj rätt Purify luftrenare för ditt hem

Purify luftrenare finns i tre storlekar för 30, 60, och 120 m². Alla våra luftrenare använder vår avancerade Oxyplasma-teknologi för att effektivt eliminera pollen, virus, bakterier och mögelsporer, inklusive föroreningar 1000 gånger mindre än vanliga HEPA filter klarar.

luftrenare purfiy 30 från ozoneair

Purify 30

4490 kr

Luftrenare för rummet där du spenderar mest tid, nämligen sovrummet.

Reningskapacitet

Upp till 30 m²

Ljudnivå

29-55 dB

Effekt

24 W

Reningsteknik

Oxyplasma®

Reningslägen

2

Valbar ozonfunktion

Nej

Purify 60

5990 kr

Dubbla reningsstyrkan, inte priset. Bästa luftrenaren för allergener och större ytor.

Reningskapacitet

Upp till 60 m²

Ljudnivå

29-55 dB

Effekt

28 W

Reningsteknik

Oxyplasma®

Reningslägen

2

Valbar ozonfunktion

Nej

Purify 120

7990 kr

Rena hela ditt hemmet på autopilot med vår mest effektiva luftrenare.

Reningskapacitet

Upp till 120 m²

Ljudnivå

29-55 dB

Effekt

40 W

Reningsteknik

Oxyplasma®

Reningslägen

3

Valbar ozonfunktion

Ja

Luftrenare som är bäst i test

I ett oberoende test utfört av Villalivet, där Purify luftrenare jämfördes med de sju andra modeller från fem tillverkare inklusive Coway, Philips, Electrolux och Blueair, stod Purify ut som den bästa luftrenaren på marknaden. 

Är du intresserad av att se hur Purify presterade jämfört med andra välkända märken? Klicka nedan för att läsa testet.

Revolutionerande luftrening med Oxyplasma

Medan traditionella luftrenare länge har förlitat sig på HEPA-filter, representerar Oxyplasma-teknologin ett betydande framsteg inom luftrening. Ozoneair Purify, som använder denna banbrytande teknik, utmanar konventionella luftrenare och erbjuder en mer effektiv och omfattande luftrening.

HEPA filter

hepa filter

Begränsad insamling

Luftrenare med HEPA-filter fångar i huvudsak upp större partiklar i sina filter.

Passiv rening

Luftrenare kräver att luften passerar genom filtret för rening.

Hörbar drift

Ofta högljudda under drift, vilket kan vara störande.

Energitjuv

Hög energiåtgång

Gasgenomsläpp

HEPA filter är oförmögna att neutralisera kemiska gaser och lukter.

Oxyplasma®

oxyplasma

Förstör föroreningar

Oxyplasma® förstör gaser och lukter så små som 0.001 mikrometer.

Aktiv rening

Aktiv rening utan att luften behöver passera genom luftrenaren

Som en viskning

Oxyplasma® erbjuder nästintill ljudlös drift.

Energisnål

Låg energiåtgång

Gasneutralisering

Oxyplasma® neutraliserar effektivt kemiska gaser och lukter.

Så fungerar Purify luftrenare

Purify luftrenare renar aktivt luften omkring dig – utan att behöva passera genom luftrenarens filter. Därför kan föroreningarna angripas innan de ens börjar sprida sig i din omgivning. Dessutom förstör Purify luftrenare de minsta föroreningarna som HEPA-filter inte kan fånga upp.

Inuti luftrenaren

De minsta partiklarna och gaserna som passerar genom luftrenarens elimineras direkt.

Utanför luftrenaren

Oxyplasma® renar även luften som inte har passerat genom luftrenaren.

I hela utrymmet

Ozoneair Purify verkar i det tysta för att konsekvent främja en renare inomhusluft.

Svensk forskning i framkant

Purify är utvecklad i samarbete med Luleå tekniska universitet. Vår Oxyplasma®-teknik eliminerar mikroskopiska partiklar som traditionella HEPA-filter inte kan fånga. Med stöd av svensk forskning erbjuder Purify en oslagbar lösning för renare och friskare luft i ditt hem.

Guide till att köpa luftrenare

Att investera i en luftrenare kan vara ett viktigt steg för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Vi spenderar cirka 90 % av vår tid inomhus, och luften inomhus kan vara upp till fyra gånger så förorenad som utomhusluften. En luftrenare kan därför vara en viktig investering för att säkerställa en renare inomhusmiljö under alla årstider.

Luftrenare mot mögel

luftrenare mot mögel

Mögel i hemmet kan ge upphov till obehagliga lukter och en mindre inbjudande miljö. Våra luftrenare är designade för att effektivt minska närvaron av mögel genom att rena luften från mögelsporer och andra partiklar. Med en luftrenare installerad kan du märka att luften känns fräschare och mindre tung, vilket gör ditt hem mer behagligt att vistas i.

Reducerar mögelsporer

Mögel i hemmet kan ge upphov till obehagliga lukter och en mindre inbjudande miljö. Våra luftrenare är designade för att effektivt minska närvaron av mögel genom att rena luften från mögelsporer och andra partiklar. Med en luftrenare installerad kan du märka att luften känns fräschare och mindre tung, vilket gör ditt hem mer behagligt att vistas i.

Neutraliserar mögellukt

Förutom att minska mögelsporer hjälper våra luftrenare även till med att neutralisera de unkena lukter som ofta är förknippade med mögel. Detta förbättrar inte bara luftkvaliteten utan också den övergripande atmosfären i ditt hem. 

Luftrenare för sovrum

Luftkvaliteten i sovrummet kan ha en större påverkan på din sömn än du kanske inser. En luftrenare för sovrum kan markant förbättra luftkvaliteten genom att effektivt minska allergener och damm. Detta resulterar i en renare sovmiljö som kan hjälpa dig att känna dig mer avslappnad och bekväm.

Reducera allergener och damm

En luftrenare i sovrummet arbetar kontinuerligt för att minska mängden allergener som pollen, damm och djurallergener. Detta skapar en renare sovmiljö, vilket är särskilt värdefullt för dem som reagerar på luftburna partiklar.

Tyst drift för ostörd sömn

Våra luftrenare är designade för att vara så tysta som möjligt, vilket är perfekt för användning i ditt sovrum. Den låga ljudnivån säkerställer att du inte störs under natten, vilket gör att du kan njuta av en mer ostörd sömn. Denna tysta drift är ett måste för alla som värderar en lugn sovmiljö.

Luftrenare mot damm

Luftrenare mot damm

Damm är en av de vanligaste orsakerna till försämrad luftkvalitet i hemmet, särskilt i städer och områden med hög trafik. Att kontrollera dammnivåerna är viktigt för att upprätthålla en ren och behaglig hemmiljö. En effektiv luftrenare är avgörande för att effektivt minska  dammpartiklarna som samlas i ditt hem.

Effektiv dammreducering

Våra luftrenare kombinerar HEPA-filter med joniseringsteknik för att skapa ett effektivt system för dammkontroll. HEPA-filtret fångar upp små partiklar, medan joniseringen klumpar ihop dammet i hela utrymmet vilket effektivt tar bort det från luften. Denna kombinerade reningsmetod håller luften renare och fräschare vilket bidrar till en bättre inomhusmiljö.

Minska rengöringsbehovet

Genom att fånga upp damm innan det har chansen att sätta sig på ytor kan luftrenare minska mängden damm som samlas på möbler, golv och andra ytor i ditt hem. Detta leder inte bara till en renare bostad utan kan även minska behovet av städning. Därmed bidrar luftrenaren till en mer underhållsfri vardag och en trevligare hemmiljö.

Luftrenare mot pollen

Luftrenare mot pollen

Pollen kan vara en stor utmaning för många, speciellt under våren och sommaren. Purify luftrenare är speciellt designade för att effektivt minska mängden pollen i inomhusluften. Ge dig och din familj en lugnare och renare atmosfär hemma när pollen är som mest påträngande med vår luftrenare

Kraftfull pollenfiltrering

Våra luftrenare är utrustade med HEPA-filter som är mycket effektiva mot en rad olika pollen, inklusive gräspollen, björkpollen och andra vanliga allergener. Dessa filter fångar upp små partiklar ner till 0.3 mikrometer, vilket inkluderar de flesta typer av pollen.

Förbättrad inomhusluft

Genom att kontinuerligt filtrera ut pollenpartiklar från luften hjälper luftrenaren att hålla inomhusluften ren och fräsch. Detta är särskilt viktigt för personer som är känsliga för säsongsmässiga allergener. En ren inomhusmiljö bidrar till att minska symptom på pollenallergi och gör det lättare att andas.

Luftrenare mot allergier

Luftrenare mot allergier

Allergener från husdjur, pollen och damm kan samla i ditt hem och stundstals skapa en irriterande och påfrestande miljö. För personer som är känsliga mot dessa partiklar kan vardagen bli en ständig kamp mot nysningar, klåda och andra obehagliga symptom. Att investera i en luftrenare speciellt utformad för allergenkontroll kan erbjuda en lösning för att effektivt reducera dessa irriterande partiklar och skapa en renare och mer behaglig inomhusmiljö.

Högeffektiv HEPA-filtrering

Våra luftrenare är utrustade med HEPA-filter som är kända för sin förmåga att fånga små partiklar, däribland allergener såsom pollen, damm och djurmjäll. Dessa filter är designade för att fånga upp till 99.5% av partiklar av storleken 0.3 mikrometer,

Minskad mängd allergener

Genom att kontinuerligt cirkulera och filtrera luften hjälper våra luftrenare till att konstant reducera mängden allergener i din miljö. Denna konstanta rening säkerställer att luften i ditt hem hålls på en konsekvent låg nivå av allergener vilket kan bidra till att göra din inomhusmiljö mer behaglig och frisk.

Luftrenare bäst i test

bäst i test
Att välja rätt luftrenare kan vara utmanande med många alternativ tillgängliga på marknaden. Ozoneair Purify har konsekvent presterat väl i oberoende tester, vilket gör den till ett utmärkt val för din inomhusmiljö. Denna luftrenare utmärker sig genom sin överlägsna teknik som inte bara fångar utan även förstör föroreningar, vilket ger en effektivare rening än traditionella HEPA-filter. Upplev skillnaden med en luftrenare som renar luften i realtid och förhindrar spridning av föroreningar i ditt hem.

Hitta din närmaste återförsäljare

Låt expertisen vägleda dig till renare luft – besök en återförsäljare idag.

FAQ om luftrenare

Eller om du inte ser din fråga här, ring oss på 0771-366 366 så besvarar vi den direkt!

Purify använder Oxyplasma-teknik, en unik metod som inte bara fångar utan också aktivt neutraliserar föroreningar och allergener i luften. Detta skiljer sig från traditionella luftrenare som ofta enbart använder HEPA-filter för att fånga partiklar.

Ja, tack vare dess högeffektiva Oxyplasma-teknik och HEPA-filter kan Purify luftrenare effektivt minska närvaron av allergener som damm, pollen och djurhår i luften. Det gör den till ett bra val för personer med allergier.

Luftrenare kan förbättra luftkvaliteten genom att ta bort föroreningar, allergener och lukter. Purify använder sig av Oxyplasma-teknik för att inte bara fånga upp föroreningar, utan även för att första dem.

HEPA-filter fångar upp till 99.97% av alla partiklar ner till storleken 0.3 mikrometer. Purify kombinerar HEPA-filter med Oxyplasma-teknik för att även bryta ner och neutralisera partiklar vilket ger en mer omfattande luftrening.

Det är bäst att köra din luftrenare kontinuerligt för att upprätthålla optimal luftkvalitet. Purify luftrenare är designade för energieffektivitet och tyst drift, vilket gör dem idealiska för kontinuerlig användning.

Effektiviteten i stora rum beror på luftrenarens kapacitet. Purify finns i flera modeller som är speciellt anpassade för större utrymmen för effektiv luftrening oavsett rummets storlek. Purify 120 kan rena ytor på upp till 120 m2.

Purify luftrenare kräver minimalt underhåll. Du behöver enbart byta förbrukningsdelar en gång per år. Varje enhet levereras med förinstallerade delar som håller i ett år och kan enkelt bytas ut på några minuter.

Produkter